Apple Pay gibi NFC ödemeli uygulama önerisi

Nerdinnesi

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Başlıkta yazdığım gibi bir uygulama istiyorum. Bilen varsa önerebilir mi? Telefonum Apple. Android degil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Papara kullanıyorum ve hiç görmedim.
Papara NFC ödemeyi desteklemiyor.

Apple ve Google Wallet gibi tüm kartları içinde barındırabilen ve NFC ile ödeme yapılabilen yerli cüzdan uygulaması yok maalesef.

Eğer Apple telefon kullanıyorsan Apple Wallet dışında hiçbir uygulamayla NFC ödeme yapamazsın maalesef.

Akbank garanti GB bankalara bakınız Papara banka değildir.

Aradım ama maalesef bulamadım.

Apple ve Google wallet gibi tüm kartları içinde barındırabilen ve NFC ile ödeme yapılabilen yerli cüzdan uygulaması yok maalesef.

Eğer Apple telefon kullanıyorsan Apple wallet dışında hiçbir uygulamayla NFC ödeme yapamazsın maalesef.

Anladım teşekkür ederim.

Apple ve Google wallet gibi tüm kartları içinde barındırabilen ve NFC ile ödeme yapılabilen yerli cüzdan uygulaması yok maalesef.

Eğer Apple telefon kullanıyorsan Apple wallet dışında hiçbir uygulamayla NFC ödeme yapamazsın maalesef.

Apple wallet TR de geçmiyor değil mi?

Pos cihazlarında Google Pay ile Apple Pay desteği var.
Bizdeki POS'larda da var ama G-Pay, Apple Pay yok doğrudan. :D

Eskiden yurt dışı banka hesabımla kullanıyordum. Sonra Paypal'e geçtim, kapandı. TransferWise'a geçtim, kapandı. Zen'e geçtik, bozdu. RedotPay var şimdi ama o da güvenilir gelmiyor ve pahalı.

Bizdeki POS'larda da var ama G-Pay, Apple Pay yok doğrudan. :D

Eskiden yurt dışı banka hesabımla kullanıyordum. Sonra Paypal'e geçtim, kapandı. TransferWise'a geçtim, kapandı. Zen'e geçtik, bozdu. RedotPay var şimdi ama o da güvenilir gelmiyor ve pahalı.
Gözümün önünde bir Gürcü Halkbank pos cihazına Google Wallet ile ödeme yapmıştı. Bir şekilde destek var aslında. Hatta Axess kredi kartımı Google Wallet'a eklemeye çalıştığımda Akbank'tan Google Cüzdan ile ilgili Türkçe mesaj geliyordu.

Screenshot_20241009-115309.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı