Apple Pay metal Papara kart ile kullanılabilir mi?

Arisa

Hectopat
Daha fazla  
Apple Pay'ı Papara metal kart ile kullanabilir miyim? Papara'yı aradım ve sordum, kullanılabileceğini söylediler fakat emin olamadım. Ayrıca kart Amerika'da basılıyormuş.

Apple Pay'ı Papara metal kart ile kullanabilir miyim? Papara'yı aradım ve sordum, kullanılabileceğini söylediler fakat emin olamadım. Ayrıca kart Amerika'da basılıyormuş.

Türkiye'de yok diye biliyorum

Türkiye'de yok diye biliyorum.

Türkiye'de Apple Pay özelliği yok zaten, fakat telefonun bölgesini Apple Pay kullanabilen bir ülke yaptığınızda kullanabiliyorsunuz. Şöylede bir durum var Türk kartları geçerli değil. Fakat metal kart istisna olabilir mi diye araştırıyorum.

Türkiye'de Apple Pay özelliği yok zaten, fakat telefonun bölgesini Apple Pay kullanabilen bir ülke yaptığınızda kullanabiliyorsunuz. Şöylede bir durum var Türk kartları geçerli değil. Fakat metal kart istisna olabilir mi diye araştırıyorum.
Apple Pay'i hiçbir Türk finans kuruluşuyla kullanamazsın. Apple'ın bankalarla anlaşması gerekiyor. Anlaşması olmayan finans kuruluşunun kartları kaydedilemez.

Papara'dan aldığınız cevap enteresan cidden, iletişim hatası olmamıştır umarım. Papara metal Kart'a sahip birisi denese ve bilgilendirse müthiş olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı