Apple şarj adaptörü orijinalliği nasıl anlaşılır?

sawitcher7

Decapat
Daha fazla  
Dört gün önce yurt dışı kayıtlı bir iPhone 16 Pro aldım. Aldığım telefoncu yanında orijinal şarj adaptörünü hediye etti ancak sahte mi orijinal mi emin olamadım daha önce Vatan'dan alınmış bir Apple adaptörü ile kutusunu kıyasladım Vatan'dan alınan biraz daha kalın kutulu daha kaliteli gibi hissettiriyor ancak hediye olarak aldığım kutu daha ince ve daha hafif diğer fark Vatan'dan alınan adaptör 20W hediye edilen 25W ikisinin ağırlığını ölçtüğümde 20W olan çok fazla olmasa da daha ağır çıkıyor. Bu normal mi bilemedim telefonun şarj olması 1 saati çok az geçiyor yavaş şarj olma gibi bir sorun yok ancak telefonun şarjı gün içinde çok fazla bakmadığım halde sanki biraz hızlı düşüyor gibi geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adaptörün prize giren kısmındaki yazılar çok açık renkli griyse yüksek ihtimal orijinaldir. Yazılar siyaha yakın gibiyse orijinal değildir. Görsel iletebilir misiniz?
Bu şekilde.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-01-05 saat 00.26.03_33d4625b.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-01-05 saat 00.26.03_33d4625b.jpg
    136,2 KB · Görüntüleme: 52
  • WhatsApp Görsel 2025-01-05 saat 00.26.02_e1647d4c.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-01-05 saat 00.26.02_e1647d4c.jpg
    113 KB · Görüntüleme: 54
Apple mağazaları dışında, MediaMarkt, Vatan Bilgisayar, Teknosa dışında satılan ürünlerin orijinal olma durumları yok. Apple sadece iş ortaklarına ürün tedariğinde bulunur. Elinizde ki adaptör %99.99 kaliteli replikadır.

Dört gün önce yurt dışı kayıtlı bir iPhone 16 Pro aldım. Ek olarak bu durumu anlamadım kayıtlı cihazı siz nasıl kullanıyorsunuz?

Apple mağazaları dışında, MediaMarkt, Vatan Bilgisayar, Teknosa dışında satılan ürünlerin orijinal olma durumları yok. Apple sadece iş ortaklarına ürün tedariğinde bulunur. Elinizde ki adaptör %99.99 kaliteli replikadır.

Dört gün önce yurt dışı kayıtlı bir iPhone 16 Pro aldım. Ek olarak bu durumu anlamadım kayıtlı cihazı siz nasıl kullanıyorsunuz?

Yurt dışı kayıtlı dedim TR kayıtlı değil hocam 8 ay sonra kapanacak yani.

Kayıtlı kelimesini kullanmayın hocam kayıtlı değil cihaz.

Hocam sonuçta ben bu telefonu alındığı ülkede açık bir şekilde kullanabiliyorsam o ülkeye kayıtlı olduğu anlamına geliyor zaten TR kayıtlı olduğunu belirtiyor olsam yurt dışı kelimesinden sonra virgül koyardım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı