Merhaba arkadaşlar telefonuma şarj kablosu önerebilir misiniz? Bunlara baktımda karar veremedim.
Geçmiş olsun diliyorum. Kalitesiz bir kablo alırsanız size sorun yaratabilir. İstediğiniz şekilde Walt alamazsınız. Telefon hızlı dolmaz, dosya yüklüyorsanız o bile sıkıntı yaratır. Baseus'u tercih edebilirsiniz.Mfi o kadar önemli mi peki orijinal var da bozuldu.
Geçmiş olsun diliyorum. Kalitesiz bir kablo alırsanız size sorun yaratabilir. İstediğiniz şekilde walt alamazsınız. Telefon hızlı dolmaz, dosya yüklüyorsanız o bile sıkıntı yaratır. Baseus'u tercih edebilirsiniz.
Apple'a benzer edebilir fakat yerini tam dolduramayabilir. Yüksek alsanız bile telefonun kendine göre bir sınırı var o sınıra göre şarj ediyor kendini. Dandik bir şey almaz iseniz problem yaratmaz.Apple gibi hızlı şarj eder mi peki?
Apple'a benzer edebilir fakat yerini tam dolduramayabilir. Yüksek alsanız bile telefonun kendine göre bir sınırı var o sınıra göre şarj ediyor kendini. Dandik bir şey almaz iseniz problem yaratmaz.
Baseus kablo olarak gayet iyi bir kablo. Watt değerleri de uygun. Ugreen'in CAT6'sı elimde var gayet kaliteli bir ürün fakat kablosu için aynısını diyemem. Eğer bütçenize uygunsa Baseus'u alın geçin hocam.Bu attıklarım iyi mi yoksa Spigen'ya da Ugreen mi alayım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.