Apple şarj kablosunun orijinal olduğu nasıl anlaşılır?

Delected

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Amazon Türkiye üzerinden, Amazon satıcılı bir kablo aldım fakat orijinalliği konusunda çekincelerim var.
Kabloda CE damgası olması beni kuşkulandırdı, konu hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi?

Bir de bendeki orijinal kabloda resimdeki ibare bulunmuyor. Cihaza takınca uyarı vermiyorsa ve şarj süresinde bir değişiklik yoksa çok düşünmeye gerek yok gibi. Amazon'un sahte ürün satacağını sanmam.

Bir de bendeki orijinal kabloda resimdeki ibare bulunmuyor. Cihaza takınca uyarı vermiyorsa ve şarj süresinde bir değişiklik yoksa çok düşünmeye gerek yok gibi. Amazon'un sahte ürün satacağını sanmam.

Amazon'dan bu tür aksesuar alışverişi yapanların, Amazon'un iade politikasından dolayı problem yaşadığını öğrendim.

Bazı insanlar orijinal ürünü alıp iade açarak geriye sahte gönderimi yapıyorlarmış ve iade edilen sahte ürün başkasına satılarak mağduriyet yaşatılıyormuş.

Amazon linkini atar mısınız? Apple şarj kablosu mu yoksa herhangi bir lightning kablosu olarak mı satılıyor? Amazondan aldığınız için 2 durumda da sıkıntı olmaz diyebilirim hocam.

Bu şekilde düşünmemiştim. Bence içinizde kaldıysa iade edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…