T.t Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 2.387 Çözümler 3 28 Ocak 2023 #21 Mıknatısla telefona takılan ucunu yaklaştır yapışıyorsa orijinaldir. @T.t Sinirli yüz atan arkadaş yorumlara bakmadan yazdım direk.
Mıknatısla telefona takılan ucunu yaklaştır yapışıyorsa orijinaldir. @T.t Sinirli yüz atan arkadaş yorumlara bakmadan yazdım direk.
Ömer4872 Decapat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 627 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #22 T.t dedi: Mıknatısla telefona takılan ucunu yaklaştır yapışıyorsa orijinaldir. @T.t sinirli yüz atan arkadaş yorumlara bakmadan yazdım direk. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok reis konu çok uzamasın yeter sonucu bekliyoruz...
T.t dedi: Mıknatısla telefona takılan ucunu yaklaştır yapışıyorsa orijinaldir. @T.t sinirli yüz atan arkadaş yorumlara bakmadan yazdım direk. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok reis konu çok uzamasın yeter sonucu bekliyoruz...
CelalShengor Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 1.536 Çözümler 10 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI GeForce GTX 1050 Gaming 2GB Intel Core i5-4670 3.40Ghz 12 Gb DDR 3 1600 Mhz Ram ASUS H81M-K Anakart Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #23 Barisdkmn dedi: Sağ olun hocam, bilmiyordum böyle bir şey olduğunu. Genişletmek için tıkla... Ben denedim çakma üründede çekti bir gerçekliği yok.
Barisdkmn dedi: Sağ olun hocam, bilmiyordum böyle bir şey olduğunu. Genişletmek için tıkla... Ben denedim çakma üründede çekti bir gerçekliği yok.