Glock Megapat Katılım 4 Şubat 2016 Mesajlar 631 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #1 Kadıköy Bağdat caddesindeki Apple Store'dan bilgisayar alacağım ancak orada öğrenci indirimi yapıyorlar mı?
Kadıköy Bağdat caddesindeki Apple Store'dan bilgisayar alacağım ancak orada öğrenci indirimi yapıyorlar mı?
ulpian Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 867 Çözümler 16 27 Haziran 2022 #2 Evet Apple'da öğrenci indirimi oluyor. Öğrenciye özel fiyatlara Apple sitesindeki bu linkten bakabilirsiniz. Education Pricing and Student Discounts - Education - Apple EÄitime Ãzel Apple Fiyatlarıyla öÄreniminiz için Mac veya iPadâi indirimli satın alın. ÃÄrenciler, öÄretmenler ve eÄitim personeli yararlanabilir. www.apple.com
Evet Apple'da öğrenci indirimi oluyor. Öğrenciye özel fiyatlara Apple sitesindeki bu linkten bakabilirsiniz. Education Pricing and Student Discounts - Education - Apple EÄitime Ãzel Apple Fiyatlarıyla öÄreniminiz için Mac veya iPadâi indirimli satın alın. ÃÄrenciler, öÄretmenler ve eÄitim personeli yararlanabilir. www.apple.com
Glock Megapat Katılım 4 Şubat 2016 Mesajlar 631 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #3 Peki ben mağazayı arayıp bir ürünü aynı gün içinde gelip alacağım ayırtır mısınız diyebilir miyim?
ulpian Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 867 Çözümler 16 27 Haziran 2022 #4 Glock dedi: Peki ben mağazayı arayıp bir ürünü aynı gün içinde gelip alacağım ayırtır mısınız diyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Eğer mağaza stoğunda ürün varsa aynı gün gidip alabilirsiniz.
Glock dedi: Peki ben mağazayı arayıp bir ürünü aynı gün içinde gelip alacağım ayırtır mısınız diyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Eğer mağaza stoğunda ürün varsa aynı gün gidip alabilirsiniz.