Apple Thunderbolt Windows 7 Yüklü Sisteme Bağlanır Mı ?

azazel85

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, Apple Thunderbolt Display 27 inch görüntüsü çok hoşuma gidiyor. Bunu satın alsam Windows 7 yüklü bilgisayara nasıl bağlayacağım ? Thunderbolt çıkışı yoktur. Thunderbolt çıkışı olan ekran kartı mı satın almalıyım yoksa çevirici mi ? Mac ile aynı görüntü kalitesini alabilir miyim ?

Bir de şöyle bir durum dikkatimi çekti. Şu anda Samsung SyncMaster 960BG kullanıyorum ve 4ms tepki süresi var.
Çok memnunum ancak yılların verdiği kullanımdan dolayı bazı ölü pikseller oluşmaya başladı.

Apple Thunderbolt Display 27 inc için teknik verilere baktığımda tepkime süresi 12 ms.
Arada 2,5 kat fark var. Bu biraz aklımı karıştırdı. Daha iyisini alacağım diye daha kötü birşey almayayım.

Bu hususta bilgiyi hiçbiryerde bulamadım :(

Apple Thunderbolt Display 27 inch ekran oyun amaclı üretilmemiştir. Bu amaçla kullanmayı düşünürsen hayal kırıklığı yaşabilirsin. Thunderbolt destekli hicbir ekran kartı yok. İllaki Apple monitör kullanmak istiyor isen 2 seceneğin var diye düşünüyorum.
1.Apple thunderbolt display 27'' ekran alman (Bunun icinde thunderbolt destekli intel sistemen toplaman şart..Benim terciğim asus anakart alman)
2.Apple cinema display 27'' ekran alman (Bunun icinde sadece minidisplay port cıkışlı ekran kartı alman gerekir)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı