azazel85
Kilopat
Daha fazla
Merhaba, Apple Thunderbolt Display 27 inch görüntüsü çok hoşuma gidiyor. Bunu satın alsam Windows 7 yüklü bilgisayara nasıl bağlayacağım ? Thunderbolt çıkışı yoktur. Thunderbolt çıkışı olan ekran kartı mı satın almalıyım yoksa çevirici mi ? Mac ile aynı görüntü kalitesini alabilir miyim ?
Bir de şöyle bir durum dikkatimi çekti. Şu anda Samsung SyncMaster 960BG kullanıyorum ve 4ms tepki süresi var.
Çok memnunum ancak yılların verdiği kullanımdan dolayı bazı ölü pikseller oluşmaya başladı.
Apple Thunderbolt Display 27 inc için teknik verilere baktığımda tepkime süresi 12 ms.
Arada 2,5 kat fark var. Bu biraz aklımı karıştırdı. Daha iyisini alacağım diye daha kötü birşey almayayım.
Bu hususta bilgiyi hiçbiryerde bulamadım
Bir de şöyle bir durum dikkatimi çekti. Şu anda Samsung SyncMaster 960BG kullanıyorum ve 4ms tepki süresi var.
Çok memnunum ancak yılların verdiği kullanımdan dolayı bazı ölü pikseller oluşmaya başladı.
Apple Thunderbolt Display 27 inc için teknik verilere baktığımda tepkime süresi 12 ms.
Arada 2,5 kat fark var. Bu biraz aklımı karıştırdı. Daha iyisini alacağım diye daha kötü birşey almayayım.
Bu hususta bilgiyi hiçbiryerde bulamadım