Apple Türkiye Zam Yapabilir, Mağaza Güncelleniyor

Bir de herkes bu konuları açıyor ama çok şükür bütün gençlerimizde son model telefonlar var. Dokununca arayanlarda. Dokunmalı.
Sana ne kardeşim. Ben neden diğerlerinden geri kalayım. Bizim başımız kel mi? Biz neden geri kalmış şekilde yaşamak zorundayız. Dokunmali telefon lüks imiş. Sorun bizde mi ekonomide mi karar ver?
Bir video vardı 2 tane abi vardı ve biri "Serdar n'olur yeter" benzeri şeyler söylüyordu aklıma o geldi.
Onun konusu farklı🙃.

Sana ne kardeşim. Ben neden diğerlerinden geri kalayım. Bizim başımız kel mi? Biz neden geri kalmış şekilde yaşamak zorundayız. Dokunmali telefon lüks imiş. Sorun bizde mi ekonomide mi karar ver?

Sana ne kardeşim. Ben neden diğerlerinden geri kalayım. Bizim başımız kel mi? Biz neden geri kalmış şekilde yaşamak zorundayız. Dokunmali telefon lüks imiş. Sorun bizde mi ekonomide mi karar ver.

Onun konusu farklı🙃.

Hocam arkadaş ironi yapıyor.

Bence boşuna laf anlatıyorsun. Ben bir zamanlar çok anlattım bir şey değişmedi.

Fiyatlar bence gayet iyi. Ayrıca anlamıyorum diğer ülkelerle kendinizi kıyaslamayın. Ayağınızı yorganınıza göre uzatın. Apple kullanacaksınız diye bir şey yok. Kaldı ki diyelim ki telefon icat edilmedi öyle yaşayın. Ben bu gençlerin saçma isteklerinden bıktım.

Dayı senin çıkıp röpörtajlarda devleti övmen lazım buraya yolun nasıl düştü?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı