Apple ürünlerine büyük zam

Şu anda zaten çoğumuzun elinde işimizi görecek cihazlar var da bundan 5 sene sonra çok sıkıntı çekeriz. Hem teknolojiye olan ihtiyaç ve bağımlılığımız artıyor, hem de Türkiye'de teknolojiye ulaşmak zorlaşıyor. Dolar kurunun daha da artacağını düşününce, herhalde cidden sadece zenginler iPhone alabilecek.

Şu anda zaten çoğumuzun elinde işimizi görecek cihazlar var da bundan 5 sene sonra çok sıkıntı çekeriz. Hem teknolojiye olan ihtiyaç ve bağımlılığımız artıyor, hem de Türkiye'de teknolojiye ulaşmak zorlaşıyor. Dolar kurunun daha da artacağını düşününce, herhalde cidden sadece zenginler iPhone alabilecek.

Artık araba ev almak için değil de teknoloji ürünlerini almak için krediye başvuracağız.

Son düzenleme:
Yeni cihaz alanlar şanslı ama benim gibi late 2013 kullananlar ne yapsın. Macbook almak için Ryzen 3900x'li kasa sattım, 2 gün içerisinde üzerine koyup macbook alamasaydım şu an açıkta kalmıştım.

Screenshot_2021-12-18-11-55-42-74_948cd9899890cbd5c2798760b2b95377.jpg

Şu anda dolar kuru 16,51. Zam yaptıkları bazı ürünlerde (Mac bilgisayar) dolar kurunu 18,15'ten almışlar. Bazı ürünlerde (iPad) 20TL.
Aslında tam olarak öyle değil her ürünün vergisi aynı olmuyor, dolar kurunu bütün ürünlerde aynı aldılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı