Özellikle Apple için söylüyorum, Android cihazların 5 - 6 yıl önce getirdikleri özellikleri yeniymiş gibi tanıtarak göz boyamaya çalışıyorlar zaten.kamera dışında hiçbir özelliği olmayan cihazlar. Üstelik 17 serisinde kameraları bile cihazdan cihaza fark ediyor bazısı çok kötü ve renk tonları tutmuyor.
Kamera dışında hiçbir özelliği yok dediğiniz cihazlar konsol oyunlarını oynatmaya başladı. Tamam Android tarafı da Apple kadar güçlü cihazlar üretiyor fakat emülatörler dışında AAA oyun oynamak mümkün değil.
İnsanlar böyle şeyleri önemsemedikleri için, gereksiz ya da çok bilinen özelliklere bakıp karara vardıkları için "hiçbir özelliği" olmaması normal bazıları için.
Bazen anlamıyorum sanki herkes Apple cihazlarını sağda solda hava atmak için alıyorlar. Tamam kesinlikle öyle bir kitle var, yok demiyoruz fakat bu cihazları alıp sonuna kadar kullanıp suyunu çıkaran insanlar da var.
Merhabalar bu özelliği bilmiyorum araştıracağım ve fakat yine de cihazın salt gücü o cihazı almak veya 150bin TL ödemek için bir gerekçe değilKamera dışında hiçbir özelliği yok dediğiniz cihazlar konsol oyunlarını oynatmaya başladı. Tamam Android tarafı da Apple kadar güçlü cihazlar üretiyor fakat emülatörler dışında AAA oyun oynamak mümkün değil.
Sadece fakir ülkelerde var bu.Bazen anlamıyorum sanki herkes Apple cihazlarını sağda solda hava atmak için alıyorlar
Merhaba bu özelliği bilmiyorum araştıracağım ve fakat yine de cihazın salt gücü o cihazı almak veya 150bin TL ödemek için bir gerekçe değil.
Arayüz.
Donanım.
Yan özellikler.
AI ve AI destekli uygulamalar.
Modlanabilme desteği.
Uygulamalara erişim kolaylığı.
Aracı uygulama kullanmadan Windows ve benzeri sistemler ile doğrudan bağlantı kurabilmek.
Süper hızlı şarj.
Batarya gücü ve dayanıklılığı.
Isınma sorunları.
Kendi adıma hiçbir zaman telefonda AAA oyun oynama gibi bir beklentim olmayacak ama bu saydığım ve hatta unuttuğum özellikleri her gün kullanıyorum. Bu yüzden Total'de bakıldığında 40 50 bin bandında satılması gereken cihazlara 150 bin verenleri mantıklı bulmuyorum. Teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.