B BURUH THE GREAT Decapat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 671 Çözümler 6 Yer Antalya 12 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar Apple Watch 9 almayı düşünüyorum son 1 haftadır. Sizce alınır mı? Artıları ve eksileri neler, alınabilirse nereden alınmalı? Bu tip klasik sorular takıldı aklıma. Eğer alacak olursam da en uygunu burası gibi duruyor: Akıllı Saat Fiyatları - Akıllı Saat Modelleri - n11 Akıllı Saat ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Akıllı Saat çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür eder ve iyi Sosyaller dilerim. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2024
Arkadaşlar Apple Watch 9 almayı düşünüyorum son 1 haftadır. Sizce alınır mı? Artıları ve eksileri neler, alınabilirse nereden alınmalı? Bu tip klasik sorular takıldı aklıma. Eğer alacak olursam da en uygunu burası gibi duruyor: Akıllı Saat Fiyatları - Akıllı Saat Modelleri - n11 Akıllı Saat ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Akıllı Saat çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür eder ve iyi Sosyaller dilerim.
donttouch Hectopat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 396 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #2 3 aydır siyah rengini kullanıyorum. Eksik bir şeyi olduğunu düşünmüyorum. Gayet güzel bir saat. Ama beyazı daha güzel sanki.
3 aydır siyah rengini kullanıyorum. Eksik bir şeyi olduğunu düşünmüyorum. Gayet güzel bir saat. Ama beyazı daha güzel sanki.