Apple Watch iadesi kolay olur mu?

Suxap0

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Hepsiburada üzerinden Apple Watch satın almıştım fakat ürün kusurlu geldi ne çalışıyor ne bir şey. Sıfır ürün olmasına rağmen anlamadım hiçbir şey bu konudan. Ben bu saati iade talebinde bulundum iade konusunda kolaylık sağlanır mı başına böyle bir şey gelmiş ya da tanık olmuş arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
(Satıcı Hepsiburada değil.)

Arkadaşlar Hepsiburada üzerinden Apple Watch satın almıştım fakat ürün kusurlu geldi ne çalışıyor ne bir şey. Sıfır ürün olmasına rağmen anlamadım hiçbir şey bu konudan. Ben bu saati iade talebinde bulundum iade konusunda kolaylık sağlanır mı başına böyle bir şey gelmiş ya da tanık olmuş arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
(Satıcı Hepsiburada değil.)
Satıcıya bağlı sıkıntılar çıkabilir hocam.

Ürün sorunluysa koşulsuz şartsız iade edebilirsiniz. Yasalar tüketiciden yana. Belki de replika üründü size gelen. Bu tarz elektronik ürünlerde ana satıcılar dışındaki satıcılardan bir şey almayın.

Haklısınız hocam. Kesinlikle kusurlu ürün kasa ekran her şey sorunsuz sıkıntısız lakin ürüne gelince açılmıyor.

Haklısınız hocam. Kesinlikle kusurlu ürün kasa ekran her şey sorunsuz sıkıntısız lakin ürüne gelince açılmıyor.
Hocam bir sorum daha olacak.Benim aldığım model SE cellular modeli.2020 çıkışlı ürünmüş ve bunu satarken belirtmiyor.Üstüne bir de saatin arkasında seri numarası yazmıyordu(kasasında).Her model mi aynı yoksa bu saatte mi böyle?

Seri numarası saat arkasında yuvarlağın etrafında, ayarlarda hakkında kısmında ve kutu üzerinde yazması gerekir. Eğer satıcı iade kabul etmeme gibi bir çakallık yaparsa direkt olarak Hepsiburada ile iletişime geçip ürünün arkasında seri no bulunmadığını, ürünün çalışmadığını ve sahte olduğundan şüphelendiğinizi, ürün kusurlu olduğu için zaten "ayıplı ürün" kapsamında derhal iade etmek istediğinizi belirtin.

Seri numarası saat arkasında yuvarlağın etrafında, ayarlarda hakkında kısmında ve kutu üzerinde yazması gerekir. Eğer satıcı iade kabul etmeme gibi bir çakallık yaparsa direkt olarak Hepsiburada ile iletişime geçip ürünün arkasında seri no bulunmadığını, ürünün çalışmadığını ve sahte olduğundan şüphelendiğinizi, ürün kusurlu olduğu için zaten "ayıplı ürün" kapsamında derhal iade etmek istediğinizi belirtin.
Tamamdır teşekkür ediyorum içimi rahatlattınız 🙂

@technope hocam talebiniz onaylandı diyor ama kazanan taraf ben miyim tam olarak anlamadım da. Ürün için gerekli raporları atmış satıcı fakat teknik servis reddetmiş. Hepsiburada'da ücret iadesi olacak diyor. Görüşünüz nedir?

Dosya Ekleri

• IMG_2213.png
    IMG_2213.png
    151 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı