Apple XS Max yenilenmiş D kalite almak mantıklı mıydı?

Kanka bu da yenilenmiş D kalite. Korkum performans veya kamera falan değil. Birini aradığımda alo diyeyim karşıya sesi gitsin, ses bana geri gelsin . D kalite yenilenmiş telefon acaba 1 aya çöpe çıkar mı onu merak ediyorum bana 12 ay lazım. He bir de cebimden cıkınca iPhone olsun rezil olmayak yeraşide.

Elimdeki telefonu söyle izah edeyim, ses acma kapama tuşları çalışmıyor, ekran açma kapama tuşu çalışmıyor, ekran kırık, arama yapmıyor, arasam bile ses karşıya gitmiyor telefon avizssi bozuk. Hoparlör çalışmıyor. Ve ekran yerinden çıkıyor geri takıyorum elimle.

@sugarsgames
D kalite olduğunun farkındayım ama bütçeniz dahilinde en mantıklı seçeneklerden birisi de bu.
Android olarak da bunu düşünebilirsin.
İleride IPhone'a geçerim şimdilik alışması olsun dersen 11'i al Android'den devam dersen S21'i al. S21 seni iPhone 11'den daha uzun süre götüreceğini unutma.

D kalite alma. A kalite alan bir arkadaşım bile memnun değildi görünüş olarak çok fazla bir eksiği yok ama donanım olarak sağlam değiller aşırı ısınıyordu telefonu. Pil olarak da sahte pil kullandıkları için ne zaman elinizde kalır bilinmiyor. O paraya sıfır herhangi bir android alın sizi alacağınız d kalite cihazdan daha az rezil eder ve 2 yıl bile götürür. Aşağıdaki cihazları tercih ederdim.

@spectraexx

Önermiş olduğunuz telefonlar 4. aydan sonra kullanıcıyı perişan edecek türden telefonlar. iPhone 7-8 bile bunların yanında daha iyi kalır.
Bu paralara başka birşey gelmiyor alo demek için bu cihazlar yeterlidir hocam. En azından pil ömrü iyi gidecektir apple alınacaksa da dediğin gibi iphone 7-8 alması daha iyi olur yenilenmiş telefonlardansa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…