Apple'a çekilen para konusunda nasıl mail atılır?

harunEr

Decapat
Herkese merhaba, arkadaşlar.
Bugün şok marketten ininal kartıma saat 5 civarı para yatırdım. Saat 7'de ise Apple ödeme yöntemlerime ininal Kart'ımı girer girmez 89.93TL param çekildi. APPLE.COM/BILL yazıyor. İninal'e mail attığımda güvenlik sebebi ile kartımın kapatılması gerektiğini söylüyorlar fakat kartımın 3.taraf şahısların eline ulaştığını düşünmüyorum çünkü öyle bir şey olsa 100TL'yi yatırdığım an para çekilmiş olurdu. Ben ödeme yöntemlerine kart bilgilerimi girdiğim anda çekildi param. App Store çekti yani ininalle bir ilgisi var mı yok mu bilmiyorum.
Apple'a mail nasıl atabilirim? Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Destek uygulamasından iletişime geçin nereye harcandığını öğrenin. Oyuna vs. harcanmışsa direkt geri çekerseniz ban yiyebilirsiniz.
Destek uygulamasından ödeme itirazı yapılabiliyor diye hatırlıyorum. Benim bedava 3 ay Apple Music üyeliğim vardı 3 ay sonra 2 kez para kesmişti. 2 ayın da parası 2 günde geri yattı.
Destek uygulaması nerede acaba internet sitesinde mi bilgi verebilir misiniz? Apple' mail'i yok mu mail atsam oraya. Apple'nın satın alma geçmişimde de bir işlem gözükmüyor. Ayarlardan baktığımda.

APPLE destek uygulaması bu mu arkadaşlar ?
Destek uygulamasından iletişime geçin nereye harcandığını öğrenin. Oyuna vs. harcanmışsa direkt geri çekerseniz ban yiyebilirsiniz.
Destek uygulamasından ödeme itirazı yapılabiliyor diye hatırlıyorum. Benim bedava 3 ay Apple Music üyeliğim vardı 3 ay sonra 2 kez para kesmişti. 2 ayın da parası 2 günde geri yattı.

Dosya Ekleri

• 319288056_5761811433873924_8450104414522079510_n.jpg
    319288056_5761811433873924_8450104414522079510_n.jpg
    83,6 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Burdan para iade'si isteyim o zaman ben yarın. Teşekkür ederim. İninal kartım'ın bilgileri çalınmış felan olamaz çünkü hiçbir yere girmedim daha önce. Acaba ininal mi çekmiştir yoksa AppStore mi hocam ? Çünkü ödeme yöntemi olarak eklediğim anda çekildi 89tl. Appstore çekti büyük ihtimal.

Burdan para iade'si isteyim o zaman ben yarın. Teşekkür ederim. İninal kartım'ın bilgileri çalınmış felan olamaz çünkü hiçbir yere girmedim daha önce. Acaba ininal mi çekmiştir yoksa AppStore mi hocam ? Çünkü ödeme yöntemi olarak eklediğim anda çekildi 89tl. Appstore çekti büyük ihtimal.
Destekle konuşma yeri var ordan sorun bu paranın nereye gittiğini.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı