Apple'ın sitesinden gelecek sipariş kaç günde teslim edilir?

Merhabalar,
Sizinle aynı konfigürasyondaki M2 MacBook Air'dan ben de sipariş verdim 21 Eylül'de. Siparişinizin ne zaman nerede olduğunu nasıl görüyorsunuz acaba? Benim siparişim hala işleniyor olarak gözüküyor sitede.

Gönderildi kısmına geldiği zaman gönderim takipi diye bir yer çıkıyor.

Konfigüre cihazlar sipariş üzerine yapıldığı için uzun sürebiliyor cihazınız hazırlandığında işleniyor kısmından ilerliyor.

Son düzenleme:
Geldi. Apple'nin teslimat tarihi dediği tarihte hem de. Gümrükte 1 hafta kaldı. Sonrasında teslim edildi.
Teşekkürler. Gümrük işlemleri için form gibi bişey yolluyorlarmış galiba doğru mudur acaba

Siparişi verdikten 5 gün sonra UPS'e ulaştı zaten Macbook Air üretilmesi sanırım 5-6 günü buluyor, sonra zaten UPS'in kargo numarası ile takip edebiliyorsunuz ürünü, benim ürün türkiye'ye geldi fakat gümrükte mi yoksa UPS'in kargo dağıtım ağında mı bunu bilmiyorum maalesef az bir bilgi var UPS'de

Benimki de aynı durumda. Gümrük sırası bekliyor olabilir bizim cihazlar

UPS Tesisinde işleniyor olarak güncellendi. Gümrük hakkında herhangi bir bilgilendirme yapılmadan direkt bu şekilde güncelleme yapıldı. Bakalım umarım gümrüğü geçmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…