Apple'ın yeni Mac aksesuarları dudak uçuklatıyor

İyi Sosyaller arkadaşlar,

Apple'dan şık hareket daha. Mac aksesuarları dudak uçuklatan değerde (TL bazında). Apple, 2020 araştırmasında 141 milyar dolarla üçüncü sırada yer almıştı. Bu yıl ise; 263,4 milyar dolar marka değeriyle Apple dünyanın en değerli markası olarak tespit edildi. Alıntıdır. Kaynakta belirteceğim.

Pandemi olayı ile teknoloji şirketleri bayağı bir sıçrama yaşattı. Ki bu olay Apple'ın en değerli şirketi olmaya hak kazandı. Ve yaptı da. Bir tanesinden örnek vermek gerekirse; 40W USB Type-C güç adaptörü 999 TL olarak piyasaya çıktı. Dolar, bugün en fazla 9,34 TL'yi gördü. Dolara göre baz alırsak; 105 (dolar)*9, 34 (1 doların fiyatı)=980,7 TL'yi görüyor.

Kaynak:
1- Yeni Mac Aksesuarlarının Türkiye Fiyatlarını Açıklandı
2- Mac Aksesuarları Satın Alın
3- Dünyanın en değerli markası belli oldu "Alıntıdır."dediğim yerin haberi.
 
@The Tribal Chief en fazla Samsung satılmasının sebebi 1000 tane telefon çeşidi olmasından kaynaklı olabilir mi? Ayrıca hangi ülkede Samsung daha çok satıyor? Apple firmasının 40 tane telefon modeli ya vardır ya yoktur. Bu ülkede Apple telefonlar ucuz olsa Android kullanan insan kalmaz. :)
Aslında öyle değil. Apple nasıl özel bir sistemse, Android isteyen birisi telefonlar ucuz olsaydı Samsung S serisinden alır keyfine bakardı. Şu an piyasadaki Xiaomi tarzı telefonların tutma sebebi senin dediğin, Samsung'un A serisi de dediğinde geçerli.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı