Uğur DÜNDAR Hectopat Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 386 Makaleler 3 17 Haziran 2014 #11 Silinen üye dedi: Hocam konumuz ramin boşa gitmesi siz yanlış anladınız galiba Nereden kaldırıyoruz hocam? Msconfig'den mi? Genişletmek için tıkla... Evet öyle kaldırıyoruz. Önyükleme > gelişmiş seçeneklerden bellek üst sınırı var o işareti kaldırıyorsunuz.
Silinen üye dedi: Hocam konumuz ramin boşa gitmesi siz yanlış anladınız galiba Nereden kaldırıyoruz hocam? Msconfig'den mi? Genişletmek için tıkla... Evet öyle kaldırıyoruz. Önyükleme > gelişmiş seçeneklerden bellek üst sınırı var o işareti kaldırıyorsunuz.
A Agab Ziyaretçi 17 Haziran 2014 #12 FireStorm dedi: Apu için zaten 4 gb yetersiz. En az 8 Gb almalıydınız ki içindeki GPU'da yararlansın. Genişletmek için tıkla... Öğrenciyim hocam 1 ay sonra alırım bir tane daha 4'lük. Uğur DÜNDAR dedi: Evet öyle kaldırıyoruz. Önyükleme > gelişmiş seçeneklerden bellek üst sınırı var o işareti kaldırıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... O işaret en başından beri tiksiz idi zaten hocam :/
FireStorm dedi: Apu için zaten 4 gb yetersiz. En az 8 Gb almalıydınız ki içindeki GPU'da yararlansın. Genişletmek için tıkla... Öğrenciyim hocam 1 ay sonra alırım bir tane daha 4'lük. Uğur DÜNDAR dedi: Evet öyle kaldırıyoruz. Önyükleme > gelişmiş seçeneklerden bellek üst sınırı var o işareti kaldırıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... O işaret en başından beri tiksiz idi zaten hocam :/
Uğur DÜNDAR Hectopat Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 386 Makaleler 3 17 Haziran 2014 #13 Silinen üye dedi: Öğrenciyim hocam 1 ay sonra alırım bir tane daha 4'lük. O işaret en başından beri tiksiz idi zaten hocam :/ Genişletmek için tıkla... Hocam demen iyi Çok hoşuma gidiyor hocam Sorunları taratmanı öneririm
Silinen üye dedi: Öğrenciyim hocam 1 ay sonra alırım bir tane daha 4'lük. O işaret en başından beri tiksiz idi zaten hocam :/ Genişletmek için tıkla... Hocam demen iyi Çok hoşuma gidiyor hocam Sorunları taratmanı öneririm
A Agab Ziyaretçi 17 Haziran 2014 #14 Uğur DÜNDAR dedi: Hocam demen iyi Çok hoşuma gidiyor hocam Sorunları taratmanı öneririm Genişletmek için tıkla... Siz öğretici, nem öğrenci Hocam oluyorsunuz Ben bu arada dediğiniz gibi bir aratayım google amcaya.
Uğur DÜNDAR dedi: Hocam demen iyi Çok hoşuma gidiyor hocam Sorunları taratmanı öneririm Genişletmek için tıkla... Siz öğretici, nem öğrenci Hocam oluyorsunuz Ben bu arada dediğiniz gibi bir aratayım google amcaya.
Uğur DÜNDAR Hectopat Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 386 Makaleler 3 17 Haziran 2014 #15 Silinen üye dedi: Siz öğretici, nem öğrenci Hocam oluyorsunuz Ben bu arada dediğiniz gibi bir aratayım google amcaya. Genişletmek için tıkla... Alakası yok ben de öğrenciyim Hem de 15 yaşında bir öğretici mi desem doğum yılım yanlış girilmiş
Silinen üye dedi: Siz öğretici, nem öğrenci Hocam oluyorsunuz Ben bu arada dediğiniz gibi bir aratayım google amcaya. Genişletmek için tıkla... Alakası yok ben de öğrenciyim Hem de 15 yaşında bir öğretici mi desem doğum yılım yanlış girilmiş
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 17 Haziran 2014 #16 Ohooo... Sen taş devrindesin. Önce Bi BIOS güncelle, sonra da 8.1'e geç bakalım: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları
Ohooo... Sen taş devrindesin. Önce Bi BIOS güncelle, sonra da 8.1'e geç bakalım: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları
A Agab Ziyaretçi 17 Haziran 2014 #17 Recep Baltaş dedi: Ohooo... Sen taş devrindesin. Önce Bi BIOS güncelle, sonra da 8.1'e geç bakalım: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları Genişletmek için tıkla... Win8.1 oradan indirecektim önceden ama linkler kırıktı. Şimdi indirelim bakalım BIOS'u güncellemiştim ama, eski sürüm mü acaba? Bir daha güncelleyeyim...
Recep Baltaş dedi: Ohooo... Sen taş devrindesin. Önce Bi BIOS güncelle, sonra da 8.1'e geç bakalım: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları Genişletmek için tıkla... Win8.1 oradan indirecektim önceden ama linkler kırıktı. Şimdi indirelim bakalım BIOS'u güncellemiştim ama, eski sürüm mü acaba? Bir daha güncelleyeyim...