APU sistem çalışıyor fakat görüntü vermiyor

RexeS

Decapat
Daha fazla  
Macun yeniledim genelde anlamadığım bir şekilde bilgisayarı açtığımda bir kablo çıkardığımda böyle görüntü vermeme sorunu yapıyordu ama 15-20 dk içinde geçiyordu 2 saattir açmayı deniyorum fanlar dönüyor ama görüntü yok ne yapabilirim?

İşlemcinin ve fanın yerine tam oturduğundan emin misiniz?
Ayrıca pinlere zarar vermiş olabilirsiniz kontrol ettiniz mi?

RAM veya RAM'lerini çıkarıp toz varsa hem RAM'i hem slotu temizleyebilirsin. RAM'i silgi ile slotları ise küçük bir fırça ile temizleyebilirsin. Çift RAM ise tek tek deneyebilirsin. Yine olmazsa PC'nin güç kablosu takılı değilken BIOS pilini çıkartıp bir süre beklersen BIOS sıfırlanır. Tekrar denediğinde görüntü gelir diye düşünüyorum ama BIOS'ta özel ayarların varsa tekrar yapılandırman gerekir.

RAM veya RAM'lerini çıkarıp toz varsa hem RAM'i hem slotu temizleyebilirsin. RAM'i silgi ile slotları ise küçük bir fırça ile temizleyebilirsin. Çift RAM ise tek tek deneyebilirsin. Yine olmazsa PC'nin güç kablosu takılı değilken BIOS pilini çıkartıp bir süre beklersen BIOS sıfırlanır. Tekrar denediğinde görüntü gelir diye düşünüyorum ama BIOS'ta özel ayarların varsa tekrar yapılandırman gerekir.

RAM'lerim falan temiz şimdi görüntü verme sorunu gitti bilgisayarın girişi geliyor MSI yazısı geliyor ondan sonra Windows'a geçerken ekran tekrar gidiyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı