MetinKahramanx Femtopat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #1 Ryzen 3 2200G siteme GTX 1650 Super taktım. APU RAM'den kullandıgı için kullanılabilir RAM = 13,9 Acaba diyorum BIOS'tan işlemcinin çektiği RAM'ı düşürsem oyunlarda sorun yaşar mıyım?
Ryzen 3 2200G siteme GTX 1650 Super taktım. APU RAM'den kullandıgı için kullanılabilir RAM = 13,9 Acaba diyorum BIOS'tan işlemcinin çektiği RAM'ı düşürsem oyunlarda sorun yaşar mıyım?
Çözüm midgardian 22 Eylül 2023 Devre dışı kalmadıysa BIOS'a girip APU'yu devre dışı yap. @Emrecngz harici ekran kartı takmış.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.048 Çözümler 47 Yer Mersin 22 Eylül 2023 #2 Oyunlarda sorun olmaz ama 2 GB o GPU için tam kıvamında oluyor. RAM yükseltme şansın yok mu? Artı -2 Eksi
midgardian Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 6.385 Makaleler 1 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #3 Devre dışı kalmadıysa BIOS'a girip APU'yu devre dışı yap. @Emrecngz harici ekran kartı takmış. Artı 0 Eksi Çözüm
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.048 Çözümler 47 Yer Mersin 22 Eylül 2023 #4 midgardian dedi: Devre dışı kalmadıysa BIOS'a girip APU'yu devre dışı yap. @Emrecngz harici ekran kartı takmış. Genişletmek için tıkla... Farkındayım, iGPU için konuştum zaten. Oyun oynamadığında o devreye girmiyor mu? Artı 0 Eksi
midgardian dedi: Devre dışı kalmadıysa BIOS'a girip APU'yu devre dışı yap. @Emrecngz harici ekran kartı takmış. Genişletmek için tıkla... Farkındayım, iGPU için konuştum zaten. Oyun oynamadığında o devreye girmiyor mu?
midgardian Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 6.385 Makaleler 1 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #5 Dizüstü gibi değil buradaki durum. Enerji verimliliği için devreye girmiyor. Normalde devre dışı kalması lazımdı. Artı 0 Eksi
Dizüstü gibi değil buradaki durum. Enerji verimliliği için devreye girmiyor. Normalde devre dışı kalması lazımdı.
2 279508 Hectopat Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 1.242 Makaleler 1 Çözümler 9 22 Eylül 2023 #6 Emrecngz dedi: Farkındayım, iGPU için konuştum zaten. Oyun oynamadığında o devreye girmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Girmiyor. Artı 0 Eksi
Emrecngz dedi: Farkındayım, iGPU için konuştum zaten. Oyun oynamadığında o devreye girmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Girmiyor.
leak Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 386 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #7 MetinKahramanx dedi: Ryzen 3 2200G siteme GTX 1650 Super taktım. APU RAM'den kullandıgı için kullanılabilir RAM = 13,9 Acaba diyorum BIOS'tan işlemcinin çektiği RAM'ı düşürsem oyunlarda sorun yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu ben de yaşadım, bios üzerinden bir ayardan PEG'e çekmiştim sanırım, düzeldi. Artı 0 Eksi
MetinKahramanx dedi: Ryzen 3 2200G siteme GTX 1650 Super taktım. APU RAM'den kullandıgı için kullanılabilir RAM = 13,9 Acaba diyorum BIOS'tan işlemcinin çektiği RAM'ı düşürsem oyunlarda sorun yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu ben de yaşadım, bios üzerinden bir ayardan PEG'e çekmiştim sanırım, düzeldi.
KS KS MetinKahramanx Femtopat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #8 midgardian dedi: Devre dışı kalmadıysa BIOS'a girip APU'yu devre dışı yap. @Emrecngz harici ekran kartı takmış. Genişletmek için tıkla... Tamamdır oldu teşekkürler. Artı 0 Eksi
midgardian dedi: Devre dışı kalmadıysa BIOS'a girip APU'yu devre dışı yap. @Emrecngz harici ekran kartı takmış. Genişletmek için tıkla... Tamamdır oldu teşekkürler.