Michael Corleone
Hectopat
Aquarius 3T10-RX - Game Garaj bu sistem GTA V, PUBG gibi oyunları oynatır mı? PC'den çok anlamıyorum ilk defa masaüstü sistem alacağım. Gençler bilen birinin yardımına ihtiyacım var.
bu fiyata bu sistem alınmaz bütçe ne kadar ?Aquarius 3T10-RX - Game Garaj bu sistem GTA V, PUBG gibi oyunları oynatır mı? PC'den çok anlamıyorum ilk defa masaüstü sistem alacağım. Gençler bilen birinin yardımına ihtiyacım var.
Max 7k. Üzerine çıkamam sadece kasa için 7k.Alınacak bir sistem değil. Bütçe belirtirseniz daha iyi öneriler yapabiliriz.
Max 7k. Üzerine çıkamam sadece kasa için 7k.bu fiyata bu sistem alınmaz bütçe ne kadar ?
Hocam ekran kartı eskiPC'den hiç anlamıyorum. Maksimum bütçem kasa için 7K'dır. Genç arkadaşların fikirlerini bekliyorum. Saygılar.
Aquarius 3T10-RX - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 3T10-RX oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Pubg gta v gibi oyunlar oynatır mı? Yoksa bu bütçeye alternatifler varsa onlara da bakabilirim.Hocam ekran kartı eski
Düşük-orta ayarlarda oynatır. Attığım sistemle 1000 TL fazla verip 2 katı FPS alırsınız.Pubg gta v gibi oyunlar oynatır mı? Yoksa bu bütçeye alternatifler varsa onlara da bakabilirim.
PUBG GTA V gibi oyunlar oynatır mı? Yoksa bu bütçeye alternatifler varsa onlara da bakabilirim.