Aquarius 5an hazır sisteme RAM tavsiyesi

Utku uçuran

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, sistemim şu şekilde:

AMD Ryzen 5 2600 işlemci.
BIOSTAR B450MH anakart.
INNO3D 1660 Super ekran kartı.
Crucial 240 GB SSD.
Crucial Ballistix 8 GB 3000MHz CL15 DDR4 siyah RAM takılıdır.

Bu sisteme ek 8 GB RAM almak istiyorum tavsiyeniz ne olur? Aynı markanın RAM'ini mi almalıyım? Bütçem 350 liradır.

Son düzenleyen: Moderatör:

BIOSTAR B450MH anakart.
Crucial 240 GB SSD.

Bu sisteme ek 8 GB RAM almak istiyorum tavsiyeniz ne olur? Aynı markanın RAM'ini mi almalıyım? Bütçem 350 liradır.
Evet aynı markayı alın.

BIOSTAR B450MH anakart.
Crucial 240 GB SSD.

özür dilerim ek ram olduğunu görmedim ram yok diye yeni ram tavsiyesi verdim kusura bakmayın gözümden kaçtı aynı rami almanız daha sağlıklı olur.

Özür dilerim ek RAM olduğunu görmedim RAM yok diye yeni RAM tavsiyesi verdim kusura bakmayın gözümden kaçtı aynı RAM'i almanız daha sağlıklı olur.

Estağfirullah hocam uzun yıllardır kasa kullanmadığım için tavsiye istemiştim. CL ve MHz değerleri aynı olan başka marka alırsam daha ucuza bulabiliyorum o yüzden sorayım demiştim.

Estağfirullah hocam uzun yıllardır kasa kullanmadığım için tavsiye istemiştim. CL ve MHz değerleri aynı olan başka marka alırsam daha ucuza bulabiliyorum o yüzden sorayım demiştim.
Tabi ki CL değeri aynı olan ram kullanabilirsiniz ama genel olarak tam uyum için aynı olması tavsiye edilir.

BIOSTAR B450MH anakart.
Crucial 240 GB SSD.

ve ram de RGB olmadığı halde çok pahalı ben ramimi 354 TL ye almıştım ve güzel bir ram sizde kanaat edersiniz ki.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı