S SerKazan Hectopat Katılım 5 Kasım 2016 Mesajlar 10 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2016 #1 Merhaba. Dün uzun uğraşlar sonucu herşeyiyle tam tıkırında sistemimi oluşturdum. Ama her nedense Wi-Fi bağlanmıyor? Wi-Fi var ama hiç bir ağı bulmuyor. Kablolu olarakta internete bağlanamıyorum. Kablosuz ağ destekçim AR9285. Bir çok konu gezdim yabancı forumlarda da ama çözümü net bulamadım. Yaşadığım sorun aynı şu yabancı vatandaşınkiyle aynı : Atheros AR9285 in El Capitan 10.11.6 - LAN and Wireless @montezuma Üstadım herkes kartı uymuyor diye benim kartla değiştirip bağlanmış internete ama ben bağlanamıyorum. Wi-Fi var ama ağları bulmuyor. Allah aşkına nedir bunun çözümü sinir krizi geçiriyorum dünden beri Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2016
Merhaba. Dün uzun uğraşlar sonucu herşeyiyle tam tıkırında sistemimi oluşturdum. Ama her nedense Wi-Fi bağlanmıyor? Wi-Fi var ama hiç bir ağı bulmuyor. Kablolu olarakta internete bağlanamıyorum. Kablosuz ağ destekçim AR9285. Bir çok konu gezdim yabancı forumlarda da ama çözümü net bulamadım. Yaşadığım sorun aynı şu yabancı vatandaşınkiyle aynı : Atheros AR9285 in El Capitan 10.11.6 - LAN and Wireless @montezuma Üstadım herkes kartı uymuyor diye benim kartla değiştirip bağlanmış internete ama ben bağlanamıyorum. Wi-Fi var ama ağları bulmuyor. Allah aşkına nedir bunun çözümü sinir krizi geçiriyorum dünden beri
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2016 #2 Device ve Vendor ID nedir?