Ara tatil için Full bakım önerisi

Hocam bu düşünce biçiminden çıkın eğer tüm amacınız ilişkiye girmekse bunu sağlayabilirsiniz. Sizi tercih edecek kişiler zaten yüzünüzdeki sivilceden dolayı geri adım atmaz.
Öyle ama bakım da lazım hocam sadece onun için değil aynı zamanda kendimi de temiz bir şekilde görmek istiyorum.

Yüzün yağlı bir yapıya sahipse salisalik asit ve çay ağacı jeli olması lazım bu ikisini kullanırsan sivilcen kalmaz ve yüzündeki ekstra yağ gider senin yaşlarında kullanmıştım bana faydalı olmuştu.

Sivilce vs için sağdan soldan tavsiye alıp bişeyler sürmeyin oranıza buranıza , herkesin cildi farklı herkesin metabolizması farklı herkesin genetiği farklı epitel dokusu farklı , birine çok iyi gelen şey sizde kalıcı hasara sebep olabilir. Dermatoloji uzmanları boşuna mı var ?

Cilt bakım ürünleri rutin düzende kullanılacak ise ayrı ürünler, sağlık sorunları için kullanılacak ise uzman dermatologlar önerisi ile kullanılmalı. Ben genel olarak günde iki kere yüz temizleme köpüğü ile yüzümü yıkıyorum. Günlük tonik ile temizliyorum ve nemlendirici uyguluyorum. Haftada 1 kere kil maskesi uyguluyorum. Haftada 2-3 gün ise peeling tarzı maskeleri uyguluyorum. Mutlaka dışarı çıkarken ve gece yatmadan önce nemlendirici uyguluyorum. Yazın her gün güneş kremi kullanıyorum. Sağlıklı bir cilt için beslenme de önemli rol oynuyor.

Cilt bakım ürünleri rutin düzende kullanılacak ise ayrı ürünler, sağlık sorunları için kullanılacak ise uzman dermatologlar önerisi ile kullanılmalı. Ben genel olarak günde iki kere yüz temizleme köpüğü ile yüzümü yıkıyorum. Günlük tonik ile temizliyorum ve nemlendirici uyguluyorum. Haftada 1 kere kil maskesi uyguluyorum. Haftada 2-3 gün ise peeling tarzı maskeleri uyguluyorum. Mutlaka dışarı çıkarken ve gece yatmadan önce nemlendirici uyguluyorum. Yazın her gün güneş kremi kullanıyorum. Sağlıklı bir cilt için beslenme de önemli rol oynuyor.

Bu iki öneri de yüzünü değiştirecektir emin ol.

Yüz değiştirmek için yapman gerekenleri söyledim.

Çok istiyorsan duştan sonra Yves Rocher tonik al sür. Sülfatlı şampuan ve yüz temizleyici kullanmayı bırak. Şampuanı da Yves Rocher'den alabilirsin.

Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için yüz temizleme köpüğü ve tonik alacağım inşaAllah, iyi olur umarım.😊

Yeni konular

Geri
Yukarı