Quikied Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2021 #11 Ben Stardew Valley oynamaya devam edeceğim. 250 Saat oldu hala bıkmadım, bıkacağımı da sanmam. Silinen üye dedi: Gerçekten çok uygun öneriler. Life is Strange serisine veya Tell Me Why'a başlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tell Me Why'ı nereden bulabilirim?
Ben Stardew Valley oynamaya devam edeceğim. 250 Saat oldu hala bıkmadım, bıkacağımı da sanmam. Silinen üye dedi: Gerçekten çok uygun öneriler. Life is Strange serisine veya Tell Me Why'a başlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tell Me Why'ı nereden bulabilirim?
3 370655 Megapat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.346 Çözümler 60 8 Kasım 2021 #12 Quikied dedi: Tell Me Why'ı nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Microsoft Store hesabınızın konumunu Amerika yapınca markete geliyordu. Ben aynı zamanda VPN ile Steam hesabıma da eklemiştim. O zamanlar bedava dağıtılıyordu. Buyrun bu da rehber linki: Konu 'Tell Me Why oyununu Steam'den ücretsiz alma' Rehber: Tell Me Why oyununu Steam'den ücretsiz alma
Quikied dedi: Tell Me Why'ı nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Microsoft Store hesabınızın konumunu Amerika yapınca markete geliyordu. Ben aynı zamanda VPN ile Steam hesabıma da eklemiştim. O zamanlar bedava dağıtılıyordu. Buyrun bu da rehber linki: Konu 'Tell Me Why oyununu Steam'den ücretsiz alma' Rehber: Tell Me Why oyununu Steam'den ücretsiz alma