Araba kullanmanın ev parasını geçmesi

XEfe.Bey

Kilopat
Makaleler
2
Yav her gün bir şok ile uyanıyorum, orta yollu bir arabanın sıfırına bakıyorum en aşağı 300-400 bin lira o da yetmezmiş gibi bunun vergisi var, gaz masrafı var, muyanesi var, ekspertiz şu bu derken araba resmen bankadan kredi çeker gibi senden para istiyor ama karşılığında bir şey vermiyor. Her şey tamam ama yine benzine zam gelmiş haberlerde gördüm, Allah yardım etsin.

Yani sen kendini daha besleyemiyorsun araba evcil hayvan gibi oldu. İstanbul'da trafik sorununu çözüyoruz diyorlar ee tabii çözersin araba kullanan yok. Yap benzine %500 zam çözülsün değil mi?

Kardeşim önceden araba yoktu araba. Sen araba bulmuşsun, bir de yakınıyorsun. Ayıp yahu.

o zaman sende araba almaz 50 bin tl ye motor alırsın yani zorunlu olarak ucuz diye motor kullanmak zorundasın o zaman

Bu duruma gerçekten çok üzülüyorum. Bize layık gördükleri arabalar hep, Avrupalıların yüzüne dahi bakmayacakları 20-25 yaşındaki külüstür arabalar oluyor. İşin kötü yanı bu arabalar da Türkiye'de 30-40 bin TL'den başlıyor yani bu külüstürleri almak için bile kredi çekmek zorunda kalıyorsunuz. Adam Almanya'da 2022 model Mercedes almak için kredi çekiyor bizimkiler ise 2000 model ve altı arabaları almak için.

Maalesef hocam, 25-30 yıllık arabaların sokaklarda olması bile hata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…