Eğer motorsiklet alıcaksan fazla artistliğe lüzüm yok yani demem oki eğer doğru düzgün süreceksen ve motoru almaya karar verdiysen birazda paraya kıyıp onun kaskını dizliklerini ve benzeri korumalıklarını alıcaksın motordan korkmaya gerek yok arkadaşlar...Ayriyetten arabada iyidir emniyet kemerini takarsın gidersin birşey oldumuda airbag patlar kurtarırsın arabanın başka bir + yönü ise 2 kişiden fazla kişi binebilir arabaya
Her sabah o lanet trafiği çekmek istemiyorsan motor almak için iyi bir sebebin var demektir.
Dediğin gibi 20.000TL ile şahane bir motor alıyorsun ve şahane derecede havalı olabiliyorsun.
Ancak o para ile bir araba alırsan tahminen babasının arabasını almış gelmiş diyeceklerdir
Üniversite çağı için araba almazdım ben. Seneye ben de üniversiteli olacağım. Araba falan ağır kaçar şimdilik, motor iyidir.
Havasına kapılırsan aynı gün ölebilirsin de
Her sabah o lanet trafiği çekmek istemiyorsan motor almak için iyi bir sebebin var demektir.
Dediğin gibi 20.000TL ile şahane bir motor alıyorsun ve şahane derecede havalı olabiliyorsun.
Ancak o para ile bir araba alırsan tahminen babasının arabasını almış gelmiş diyeceklerdir
Üniversite çağı için araba almazdım ben. Seneye ben de üniversiteli olacağım. Araba falan ağır kaçar şimdilik, motor iyidir.
Bizim Amasya'da (Özel günler dışında) trafiğin "T"si olmuyor. En son cümlende dediğin gibi motorda fazla havaya girersen ölebilirsin ki bu iyi bir şey değil.