Araba mı motosiklet mi

Eğer motorsiklet alıcaksan fazla artistliğe lüzüm yok yani demem oki eğer doğru düzgün süreceksen ve motoru almaya karar verdiysen birazda paraya kıyıp onun kaskını dizliklerini ve benzeri korumalıklarını alıcaksın motordan korkmaya gerek yok arkadaşlar...Ayriyetten arabada iyidir emniyet kemerini takarsın gidersin birşey oldumuda airbag patlar kurtarırsın arabanın başka bir + yönü ise 2 kişiden fazla kişi binebilir arabaya

Her zaman + olmaz Bazen bir trafikte 50 metre yolu yarım saate aldığın olur 4 teker ile ama 2 teker ile öle değil aralardan geç git.

Her sabah o lanet trafiği çekmek istemiyorsan motor almak için iyi bir sebebin var demektir.
Dediğin gibi 20.000TL ile şahane bir motor alıyorsun ve şahane derecede havalı olabiliyorsun.
Ancak o para ile bir araba alırsan tahminen babasının arabasını almış gelmiş diyeceklerdir

Üniversite çağı için araba almazdım ben. Seneye ben de üniversiteli olacağım. Araba falan ağır kaçar şimdilik, motor iyidir.
Havasına kapılırsan aynı gün ölebilirsin de

Haklısın Ama bakalım daha Lise 1 kaç kere değişir fikrim

Bana da motor tehlikeli geliyor. Araba alman en iyisi.

Bizim Amasya'da (Özel günler dışında) trafiğin "T"si olmuyor. En son cümlende dediğin gibi motorda fazla havaya girersen ölebilirsin ki bu iyi bir şey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…