Araba silmek için bez önerisi

Merhaba uzun zaman sonra. Benim aracımda şu ankirli yerler var yani çamurlar, kuş pislikleri. Bugün oldu aracın garajı yok çünkü. Ben onlari nasıl sileceğim? Seramik kaplama oldugu için normal şampuan kullanamam, nötr şampuan şu an almayacağım pasta cila seramik yapan kişiyle bir gün temizleyeceğiz ama o zaman bu hafta dolu. Ben su tutsam sonra kirleri alsam başka bir bezle kurulasam nasıl olur?

Islak mendil ile sakın silme. Çok bekletme, kuş pisliği yakar boyayı. Uzun kalırsa kaportada, iz bile yapabiliyor. Ilık bir su ve mikro fiber bez bile yeter. Önce suyu dök 1 dakika civarı beklet. Kuş pisliği iyice yumuşayacaktır kuruduysa. Daha sonra mikro fiber bezi hafif ıslat, bez ile temizle. Bu yöntem ile zarar vermez. Hem de kolay çıkar.

Ayrıca seramik kaplama araca çok yakından su tutulmaz. Çok basınç yakın mesafeden sıkıntı. Biraz mesafe verirsen daha iyi olur.

Bende size şu izlerin nasıl çıkacağını sorabilir miyim? Her gün 60-70km yaptığım için bu izlerden kurtulamıyorum ve her günde silmekle uğraşamam yani. Kuruyor ve tazyikli su ile çıkmıyor. Bezle tırnaklarsam çıkıyor ama hangi birini tırnaklıcam. Arabanın her yerinde var. Ama çoğunluk burada.

Şu ürünü kullanıyorum bende genel olarak. Memnunum, tavsiye ederim. Bir tık pahalı olması sadece can sıkıcı.

Bende size şu izlerin nasıl çıkacağını sorabilir miyim? Her gün 60-70km yaptığım için bu izlerden kurtulamıyorum ve her günde silmekle uğraşamam yani. Kuruyor ve tazyikli su ile çıkmıyor. Bezle tırnaklarsam çıkıyor ama hangi birini tırnaklıcam. Arabanın her yerinde var. Ama çoğunluk burada.
https://www.hepsiburada.com/sonax-bocek-temizleyici-533200-500ml-pm-otson533200 buna bakabilirsiniz ben bunu kullanıyorum ama Würth de iyidir.

Evet bende bunu çok yaşıyorum. Otobanda giderken hep oluyor, sonraki mesajdaki kişinin dediğini duyuyordum alıp denicem.

Şu ürünü kullanıyorum bende genel olarak. Memnunum, tavsiye ederim. Bir tık pahalı olması sadece can sıkıcı.

Evet bende bunu çok yaşıyorum. Otobanda giderken hep oluyor, sonraki mesajdaki kişinin dediğini duyuyordum alıp denicem.
Fiyatlarda hiç makul değil ya ama mecbur kullanıcaz galiba. İdareli kullana kullana 1-2 ay götürmeye çalışacağız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı