Araba Spoilerı'ndan ceza yememek için ne yapmak lazım?

Lokyrius

Hectopat
Araba Spoilerı'ndan ceza yememek için ne yapmak lazım? Bayağı araştırdım fakat bir şey bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Araba Spoiler'den bahsediyorum keşke araba yazsaydım .

Son düzenleyen: Moderatör:
Takma. Trafikte kullanacağın aracı garip hallere sokma, kalsın öyle. Ha elinde VR6'lı proje aracı falan vardır, onu pistte kullanacaksındır, o zaman en iyisinden al ve tak, ama onu da trafikte kullanma, o motora hakaret olur. VR6'yı örnek olarak verdim sen genel algıla. Sadece süs için olan spoilerlara ben şahsen karşıyım, bir de böyle takılan araçlar 1.4 75 beygir falan oluyor ya iyice ifrit ediyor insanı.

Ben orijinal spoilere benzer bir şey taktım. Kimse de bu ne demedi. “Ricer” olarak tabir edilen araçlar gibi olacaksa, ona bir şey diyemem. Spoiler olmasa, başka bir yerden yazarlar zaten. Aksesuar olarak işletilebiliyorsa, muayene istasyonlarında halledilebilir belki.

Bilinçsiz spoiler kullanımı aracın bütün fiziğini ve yol tutuşunu değiştirmekle kalmayıp, aracın yakıt tüketimini de gereksiz yere arttırmaktadır. Aracın orijinalinde opsiyon olarak sunulan fakat sizin aracınızda olmayan bir model ise, orijinal parçanın hesaplamaları yapıldığı için takılabilir fakat eğer aracın orijinalinde yoksa kesinlikle ve kesinlikle takılmaması gerekmektedir. Takılmaması sadece sizin güvenliğiniz için değil, trafikteki diğer sürücülerin güvenliği içinde geçerli.

Tüm bu yazdıklarım, eğer gerçekten işinde uzman mühendisle beraber düzgün bir proje çıkarılıp, hesaplamaları yapılıp (örneğin rüzgar tüneli), yol tutuşunu vs daha da arttıracak ise geçerli değil. Gerçi bu kadar masrafa altı üstü bir spoiler değer mi, fikrim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…