Merhaba.
Talihsiz bir olay yaşadım. Bir kişi arabamın sağ kapı camına ve kapı döşemesine istifra etti.
Temizleme işlemi için arabayı yıkattıracağım ama kusmuk kokusu için endişeleniyorum.
Bu kokunun giderilmesini nasıl sağlayabilirim? Tavsiyeleriniz nelerdir?
Merhaba.
Talihsiz bir olay yaşadım. Bir kişi arabamın sağ kapı camına ve kapı döşemesine istifra etti.
Temizleme işlemi için arabayı yıkattıracağım ama kusmuk kokusu için endişeleniyorum.
Hocam arabanın sağ kapı döşemesini sökün içindeki elektronik şeyleri özel spreylerle temizleyin. Kapı döşemesini yıkayın.
Koku çıkmazsa kapı döşemesinin üzerine kahve döküp süpürebilirsininz. İşe yaradığını duymuştum birkaç yerde.
Merhaba.
Hocam o zaman kapı döşemesini söküp yıkayın. Sökmeden silmenize değmez.
Hocam yıkadıktan sonra koku çıkmazsa bu ürünü kullanabilirsiniz yorumlara aynı dertten muzdarip olup kurtulanlar var.
Hocam o zaman kapı döşemesini söküp yıkayın. Sökmeden silmenize değmez.
Hocam yıkadıktan sonra koku çıkmazsa bu ürünü kullanabilirsiniz yorumlara aynı dertten muzdarip olup kurtulanlar var.
Güleç markasının Aspirinn adlı bir temizlik ürünü var A101'de satılıyor. Böyle kumaş lekeleri ve türevlerini ılık suyla 4-5 fıs karıştırarak ya da direkt kirli bölgeye sıkarak ılık su ve bez yardımıyla silebilirsiniz.