Arabaki ses sistemi en ufak bir sarsıntıda bozuluyor

Makaleler
12
Daha fazla  
Selamlar araba en ufak bir sarsıntıya girince çukurlara, kasislere vs. ses azalıyor veya yükseliyor bazen sadece Subwoofer'dan ses geliyor bazen cızırtı oluyor. Yani ses olması gerektiği gibiyken bir kasisten vs. geçtiğimde azalıyor sonra başka bir sarsıntıda ses aniden olması gerektiği gibi yükseliyor falan böyle saçma bir durum var. Bunlar yaşanırken amfinin ışığında herhangi bir değişim veya arıza belirtisi gösterecek herhangi bir şey yok. O yüzden ben temassızlıktan olduğunu düşündüm en başta ama tesisatı yapan oto elektrikçi amfiden kaynaklandığı konusunda ısrarcı. Ama bunu hiç kontrol etmeden söyledi varsayım yaptı gönderdi. 1 yıldır böyle kullanıyorum hiçbir sorun çıkmadı ve pat diye böyle bir olayın yaşanması bilmiyorum anlamadım sorunun sebebini. Böyle bir şey yaşan var mı? Sizce sorun neden kaynaklanıyor?

Kanka anfinin RCA kablolarını kontrol et hoparlör giriş kanallarını kontrol et kablolar bir deyiyor bir deymiyor olabilir hepsini kontrol et anfinin 2 tane sigortası varsa kontrol et her şeyi yaptığından eminsen anfin arızalıdır kanka onu da biz yapamayız zaten.

Kanka anfinin RCA kablolarını kontrol et hoparlör giriş kanallarını kontrol et kablolar bir deyiyor bir deymiyor olabilir hepsini kontrol et anfinin 2 tane sigortası varsa kontrol et her şeyi yaptığından eminsen anfin arızalıdır kanka onu da biz yapamayız zaten.
Eğer sorun hep tekrarlasaydı ben de amfiden olduğunu düşünürdüm hocam zaten ama sadece araba sarsıldığında kasisten falan geçtiğinden bu durumun yaşanması acaba başka bir şey mi var diye düşündürtüyor. O yüzden sordum zaten belki yaşayan vardır diye. Teşekkür ederim cevabınız için.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı