Arabam Ne Hale Geldi

• Konuyu başlatan Jira
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 49
  • Görüntüleme 5.636
Araba pahalı olsaydı kadın yakınmakta haklı mı olacaktı?
Habere yaptığı yoruma kendini de dahil etmek, on numara 😎
Böyle bir durumda arabayı düşününce insanda ister istemez bir ''acaba araba neydi ki derdine düştü'' merakı oluyor. Bilmem anlayabiliyor musunuz?

Bu ne saçma bir bakış açısı, böyle şok mu olur ? Hayatımda sadece 1 tane ciddi kaza yaptım 25-26 yaşlarındaydım. Yere düşen sigara paketini almaya çalışırken trafik duruyor, ben alıp kafamı kaldırana kadar öndeki araca çarptım, hızım da fazlaydı 4 araba pert oldu.
Benim arabam Volvo S60 T5'ti ve hayatta en çok değer verdiğim varlıklardan biriydi, o an hiç üzülmedim çünkü kimse yaralanmamıştı (çok ufak sıyrıklar hariç) Kazadan sonra da üzülmedim.
Arabanın ne değeri var ki hiçbir suçu olmayan insanların senin yüzünden ölmesi, sakat kalması ihtimaline karşı.
O kadın belki de yaşamını yitirecek buna rağmen arabam diye ağlıyor. Düşünsene çarptığı kadın senin senin ailenden birisi olabilirdi.
Böyle insanların yaşama hakkı olmamalı. Şokmuş yerim onun şokunu.
Hocam çok geçmiş olsun.

İnternet sitelerinde ismi de geçiyor. Tipi de gözükmüş. Kameralara verdiği tavır da belli hadi bunları geçtim yaptığı harekette belli. Yanında ki çocukta Enes Batur fanı falan herhalde. Utanmasa kameraya kafa atacak o gaz ile. Bir de kendinden büyüklerine orada racon kesiyor. 45 yaşında ki kadın yani. Diyor bir de şuraya yürüse bir şey olmayacak. Yol da yol. Görüş açın mı yok frenin mi tutmuyor. Gerekirse direksiyonu kırıp araziye gireceksin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı