Arabanın tamponunu sürttüm

bey10

Centipat
Yer
İstanbul Avrupa
Merhaba,

Arabayı otopark kolonuna sürttüm. Tamir için 500-1800 lira arası fiyat verdiler ortalama. Başına gelen varsa daha önce tavsiye alabilirim. Ellemesem paslanma yapar mı acaba?

Edit: (Başlığa tampon olarak yazılmış ama sağ arka çamurluk-kapı birleşimi)

Dosya Ekleri

• IMG20220503105024.jpg
    IMG20220503105024.jpg
    187,2 KB · Görüntüleme: 529
  • IMG20220503105027.jpg
    IMG20220503105027.jpg
    160,9 KB · Görüntüleme: 714
Son düzenleme:
Merhaba,

Arabayı otopark kolonuna sürttüm. Tamir için 500-1800 lira arası fiyat verdiler ortalama. Başına gelen varsa daha önce tavsiye alabilirim. Ellemesem paslanma yapar mı acaba?

O çizik için 500 -1800 çok fazla. Sanayide kaportacılara sorun.

Merhaba,

Sakın o kadar para vermeyin hocam. Pasta cila ile halledebilirsiniz. Sorunuza gelecek olursak paslanma yapmaz hocam.

O çizik için 500 -1800 çok fazla. Sanayide kaportacılara sorun.
Sanayi sayılır aldığım fiyatlar.
Sakın o kadar para vermeyin hocam. Pasta cila ile halledebilirsiniz. Sorunuza gelecek olursak paslanma yapmaz hocam.
Tam birleşim yerinde boyanın griliği görünüyor. Çamurluk-kapı birleşimi.
Temizleyin derim önce, çok çok daha az olabiliyor hasar. Ve parça plastik ise paslanma vb. de olmaz.
Malesef plastik değil.
Bir kere başlığa tampon yazan arkadaş yazmasın :D İkincisi önce temizle, hasar ortaya çıksın. Temizleyince bile çoğu gider bunun.
Tampon biraz garip bi düzeltme olmuş evet.
Öncelikle geçmiş olsun dostum lakin o paraları sakın verme, pasta cila yaptır çok bişi yok hafif iz kalır pasta cila sonrası çok bişi yok orada. Pasta cila ile %80 'i geçer sonrasına bakmak lazım
Pasta cila fiyatı tamir fiyatına yakın sanki, boyasına 500 istiyor.

Hocam aksaray/merkez de olsaydınız size yardımcı olabilirdik.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı