Araç bazen yolda iken 4000 deviri geçmiyor

kintsugi

Kilopat
Merhaba,

Kartal 2001 araca sahibim. Araç bazen yolda giderken gaza bastığım halde 4000 deviri geçmiyor. Gaza bastığım halde gitmiyor araç. Araç o hale gelince vitesi 2'ye takıyorum gidebildiği kadar yere gidiyorum. Bu arıza yüzünden sorunların bujide olduğu zannederek buji kablolarını ve bujiyi değiştim. Tekrar aynısı başıma geldi. Herhangi bir düzelme olmadı yani. Ustaya gösterdiğim halde çözemedi bir türlü. Benzin + LPG sistemi var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birkaç motor ustasına göster, bir de elektrik ustalarına gösterirsin.
Elektrik ustasına gösterdim motorda sıkıntı var herhalde ama. Bazen oluyor bu sıkıntı. Gaza bazıyorsun gitmiyor araç.. Bazen bir bakıyorsun sonra düzeliyor. Devamlı bu sıkıntı olmadığı için ustanın yanına gidince sorunu gösteremiyorum anlatmakla yetiniyorum

Elektrik ustasına gösterdim motorda sıkıntı var herhalde ama. Bazen oluyor bu sıkıntı. Gaza bazıyorsun gitmiyor araç.. Bazen bir bakıyorsun sonra düzeliyor. Devamlı bu sıkıntı olmadığı için ustanın yanına gidince sorunu gösteremiyorum anlatmakla yetiniyorum
O sebeple farklı ustaya götürmen gerekiyor, her usta işinin ehli değil.

Ne bileyim devir yükselmiyorsa emme manifoldu çıkar, gaz yemiyorsa benzin kesici veya benzin hortumu bile çıkabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı