Araç piyasası artar mı düşer mi?

Astaryus

Kilopat
Arkadaşlar şu an bildiğiniz gibi ticaret durdu denilebilir. Elektronikten taşıta kadar ticarette yavaşlama var. Sizce bu gerçekten bir düşüş mü olacak yoksa yılbaşından sonra tekrar artacak mı? Benim tahminimce insanlar bir ümit zamlanmaz diye bekliyor ancak geçen sene yılbaşından önce benim alacağım mh drift vardı, ikiye katladı fiyatını denilebilir. Sizce ne olacak? Ben artar diyorum.

Hocam mh drift zaten üretimi durmuş ve Japon motorları kadar olmasa da fiyatını hak eden bir motor olduğu için fiyatı artıyor yılbaşından sonra ise %40 her şeye zam gelecek diyorlar bu durumda asgari ücretinde artması gerekir ve yine zam yine zam yine zam. Yani artacak.

Alım gücü biteli çok oldu, bittiği noktada da insanlar son şanslarını kredi kartlarına, kredilere yüklenerek sonlandırdı. Şu anda herkesin eskisi gibi alıp satabileceği bir ortam olmadığı için bir şeyler yükselse bile satışı çok zor gerçekleşecektir. Benim gözümde ticaret temel ihtiyaçlar dışında normal insanlar için şimdilik bitti.

Şuan ki durağan durum yıl başından sonra sıfır araç fiyatlarında olacak artış ile bir miktar hareketlenecek olsa da daha sonra alım gücü ve kredi zorluğu yüzünden yine aynı seviyelere inecektir.

Yani artsa da azalsa da alıcı olmadıktan sonra çokta bir şey değişmeyecek.

Aynen öyle, gerçekten şuan alım gücü kalmadı. Kalmış olsa şuan piyasanın altında olan araçlar var, onlar bile alınmıyor. Sıfır araç bayiileri dünya kadar indirim yapıyor ama satamıyor. Şuan millettin harcayacak parası, alım gücü kalmadı gerçekten. Rezillik.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı