Araç yıkama makinesi önerisi

tolga_67483

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, arabamı evde yıkamak için yeterli basınçta bir şey arıyorum. Gerektiğinde biraz güçlü olabilsin. Karcherın ürünleri güzel diye duydum k6, K7 compact falan düşünüyorum.

Hocam iyi günler, aktif bir Karcher kullanıcısı olarak açıkçası pek önermiyorum. Ürünü sadece kendi aksesuar ve yedek parçaları ile kullanmak zorunda kalıyorsunuz ve bunların fiyatları gerçekten çok yüksek. Aynı fiyatta bağlantıları evrensel ve değiştirilebilir ürünler bulabilirsiniz.

Ben motosiklet için Karcher K3 T50 Home almıştım ara sıra arabaya da su tutuyorum ama sadece araç için alacaksınız söylediğiniz gibi üst modellere bakmanız gerek.

Hocam iyi günler, aktif bir Karcher kullanıcısı olarak açıkçası pek önermiyorum. Ürünü sadece kendi aksesuar ve yedek parçaları ile kullanmak zorunda kalıyorsunuz ve bunların fiyatları gerçekten çok yüksek. Aynı fiyatta bağlantıları evrensel ve değiştirilebilir ürünler bulabilirsiniz.
Bosch'un ürünleri nasıl peki

Bosch'un ürünleri nasıl peki
Genel olarak aynı tipteler hocam. Yanlış anlaşılmasın kalitesiz demiyorum gayet güzel ve gündelik kullanıcıya uygun ürünler fakat direkt olarak yıkamacıların kullandığı aletlerin daha küçük motorluları (180-200bar) hem özelleştirme olarak hem de bir arızada tamiri olarak emin olun daha masrafsız ve basit olacaktır.

Genel olarak aynı tipteler hocam. Yanlış anlaşılmasın kalitesiz demiyorum gayet güzel ve gündelik kullanıcıya uygun ürünler fakat direkt olarak yıkamacıların kullandığı aletlerin daha küçük motorluları (180-200bar) hem özelleştirme olarak hem de bir arızada tamiri olarak emin olun daha masrafsız ve basit olacaktır.
Anladım, teşekkürler.

Amazon indirimlerini takip edip Bosch modellerinde çok iyi indirimler oluyor hem şantiyede hem havuz temizliğinde hem araç temizliğinde kullanıyorum bana mısın demiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı