Hayır kabloya gerek yok. Oto sanayide yedek parçacılarda mutlaka vardır.Peki nereden alabilirim yedek parçacılarda bulabilir miyim bu markayı. Buji kablosu almama gerek var mı?
Hayır kabloya gerek yok. Oto sanayide yedek parçacılarda mutlaka vardır.Peki nereden alabilirim yedek parçacılarda bulabilir miyim bu markayı. Buji kablosu almama gerek var mı?
Bu arada hocam aracımın yakıtı çok sanki. 300 Liralık benzin aldım yaklaşık 8 litre yarım depoya yaklaşmıştı zaten çeyrek depo vardı ve yaklaşık olarak 120-130 km yol yaptıktan sonra çeyrek deponun altına düştü normal midir bu? Hava filtresinde o bant var LPG ayarı için yapılan acaba fakir karışım ile mi çalışıyor benzinde. LPG'de de fazla yiyor sanırım ya 200 liralık alıyorum geçen indirim vardı 13 litre aldım hala duruyor onunla da 100 ile 150 arası bir km yaptım ve hala 2 göz gösteriyor düz alanda iyi mi LPG'de yakıt sizce. Bir de arada bir benzin kokusu geliyordu baktım benzin kapağında izler var böyle nemli gibiydi yaklaştığım da kokuyordu kapak. Benzin uçuyor aradan galiba ona nasıl bir çözüm bulabilirim. Her geçen gün depodaki gösterge aşağı iniyorHayır kabloya gerek yok. Oto sanayide yedek parçacılarda mutlaka vardır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.