Aracın lastiğini söktükten sonra rot balans gerekir mi?

Bijonları, söktüğünüz sıra ile ve aynı torkta sıkarak geri taktıysanız birşey olacağını sanmıyorum. Ama en fazla balansı biraz kaçmış olabilir. Onu da kullanırken hissedersiniz zaten. Rot ayarına birşey olmaz.

Bijonları, söktüğünüz sıra ile ve aynı torkta sıkarak geri taktıysanız bir şey olacağını sanmıyorum. Ama en fazla balansı biraz kaçmış olabilir. Onu da kullanırken hissedersiniz zaten. Rot ayarına bir şey olmaz.

Tork anahtarı ile söküp çıkardım.

Rot değil de balans lazım olur yüksek ihtimalle.

Tamamdır, çok teşekkürler.

Bijonları, söktüğünüz sıra ile ve aynı torkta sıkarak geri taktıysanız bir şey olacağını sanmıyorum. Ama en fazla balansı biraz kaçmış olabilir. Onu da kullanırken hissedersiniz zaten. Rot ayarına bir şey olmaz.

Pek sırasına dikkat etmedim ama torkuna ettim. Ne olur ne olmaz balans yaptırıyım. Teşekkürler.

Aracın davlumbazlarını yıkamak için lastikleri söktüm, geri taktım. Rot veya balans ayarı yaptırmam gerekir mi?
Kendim lastikçiyim eğer söktüğünüz lastikler yamuk veya dış kısımdan veya iç kısımdan dişi daha fazla yemişse rot ayarı gerekir her lastik değişiminden sonra da balans gerekmektedir

Technopat Haberler

Geri
Yukarı