Araçtaki boya kalkması nasıl halledilir?

artarda1

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün park ederken dikkatsizlikten tamponun solunu sürttüm, derin bi kaç çizik oluştu kaportacıya gitsem boya falan derken araçta değer kaybı oluşur mu? Bi de ne kadara patlayabilir bilenleriniz var mı?

Dosya Ekleri

• 4194101F-E4A4-4684-9BF8-AE8FDC488210.jpeg
    4194101F-E4A4-4684-9BF8-AE8FDC488210.jpeg
    38,2 KB · Görüntüleme: 305
Pek bir değer kaybına uğramaz. Ufak rötuşlarla halledilebilir gibi. 3-4 liraya çözülür işiniz hatta o kadar bile tutmayabilir. Araç beyaz olduğu için büyük bir alanı boyatmaya gerek yok. Beyaz belli etmez kendini.

Son düzenleme:
Tampon boyasının çok büyük değer kaybı yaratmaz plastik parçalar önemsiz olarak geçer fiyat hakkında bir bilgim yok maalesef bu arada meraktan soruyorum arabanın modeli nedir?

Şimdi normal bir Avrupa ülkesinde olsak asla ama asla değer kaybına uğramaz bu sebepten, hele ki bu tarz büyük olmayan sürtükler yüzünden fakat ülkemizde bir boya ve değişen saçmalığı olduğu için alıcı gözüyle gelecek kişi burayı bahane gösterip kafadan 10-15K kırmak isteyecektir.
Her neyse, araç marka model ne tam bilmiyorum ama servisine götürsen lokal boya yapmak yerine komple tamponu boyayacaktır bu da daha fazla değer kaybına yol açacaktır. En mantıklı seçim güvenilir ve işini düzgün yapan bir boya/kaporta ustasına gidip lokal boyatmak. Sana çıksa çıksa 2500-4000 arası bir masraf çıkar, şu an ki bu boya kalkmış fotoğrafı da sakladığın sürece değer kaybı da yaşamamalısın.

Öncelikle geçmiş olsun. Dert edeceğiniz herhangi bir durum yok. Rötuş yaptırabilir ya da tamponu lokal boyatabilirsiniz. Plastik aksam olduğu için herhangi bir değer kaybı olmayacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı