Aral Game İmza Kampanyası

Hızlı sonuç almak istiyorsanız yayımcılara, yapımcılara mail atmanız lazım. Sadece fiyatı yükselen oyunlarınkine değil, Aralla anlaşması olmayan yayımcılara da bir ihbar yapmak lazım aslında. Aral vurgun yapabileceği bir oyun olduğunda kapılarını çalacaktır elbet.

Hızlı sonuç almak istiyorsanız yayımcılara, yapımcılara mail atmanız lazım. Sadece fiyatı yükselen oyunlarınkine değil, Aralla anlaşması olmayan yayımcılara da bir ihbar yapmak lazım aslında. Aral vurgun yapabileceği bir oyun olduğunda kapılarını çalacaktır elbet.
Kampanyayı ben başlatmadım internette gördüm ve daha çok insanın haberdar olması için paylaştım.

Kampanyayı ben başlatmadım internette gördüm ve daha çok insanın haberdar olması için paylaştım.
Yok sana söylemedim zaten, genel olarak şey ettim. İngilizcesi olanlar mail atsın şikayet etsin, sömürüyor deyin bizi sülük gibi :D Birazcık da fırçalayın sülüklerle iş yaptıkları için.
Ha bu arada imza da atmıştım, zaten Aral'a beş kuruş kazandırmamışlığın mutluluğu var içimde garip bir şekilde :D

Bende destek verdim. Hatta Gta 5 haberine de yapıştırdım insanların haberi olup destek olsun diye, burada görünce de çok sevindim lütfen herkes duyarsız kalmasın ve paylaşsın rekor kırmalıyız çünkü artık yeter.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı