Stack Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.835 Çözümler 13 Yer İstanbul 11 Haziran 2022 #11 alicsndemir dedi: Peki videolardan görerekmi yaptın, değer değiştirdin mi? Genişletmek için tıkla... Yok direk Regedit dosyası. Açılıp tamam denilenden.
alicsndemir dedi: Peki videolardan görerekmi yaptın, değer değiştirdin mi? Genişletmek için tıkla... Yok direk Regedit dosyası. Açılıp tamam denilenden.
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 11 Haziran 2022 #12 Hocam sorun anlaşıldı. Regedit dosyasını eski haline çevirmeniz gerekli. Stack dedi: Yok direk Regedit dosyası. Açılıp tamam denilenden. Genişletmek için tıkla... Keşke bu işlem öncesinde Regedit yedeğini alsaydınız. Dosyayı bulduğunuz yerde işlemi tersine çeviren dosya bulunuyor mu?
Hocam sorun anlaşıldı. Regedit dosyasını eski haline çevirmeniz gerekli. Stack dedi: Yok direk Regedit dosyası. Açılıp tamam denilenden. Genişletmek için tıkla... Keşke bu işlem öncesinde Regedit yedeğini alsaydınız. Dosyayı bulduğunuz yerde işlemi tersine çeviren dosya bulunuyor mu?
Stack Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.835 Çözümler 13 Yer İstanbul 11 Haziran 2022 #13 alicsndemir dedi: Hocam sorun anlaşıldı. Regedit dosyasını eski haline çevirmeniz gerekli. Keşke bu işlem öncesinde Regedit yedeğini alsaydınız. Dosyayı bulduğunuz yerde işlemi tersine çeviren dosya bulunuyor mu? Genişletmek için tıkla... Bunlarla alakalı olmadığını düşünüyorum. Yaptıktan sonra sorun yoktu. Bir kaç gün sonra olmaya başladı.
alicsndemir dedi: Hocam sorun anlaşıldı. Regedit dosyasını eski haline çevirmeniz gerekli. Keşke bu işlem öncesinde Regedit yedeğini alsaydınız. Dosyayı bulduğunuz yerde işlemi tersine çeviren dosya bulunuyor mu? Genişletmek için tıkla... Bunlarla alakalı olmadığını düşünüyorum. Yaptıktan sonra sorun yoktu. Bir kaç gün sonra olmaya başladı.
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 11 Haziran 2022 #14 Hocam değişiklik yaptığınız dosyayı paylaşabilir misiniz? İçeriğini incelemek isterim.
Stack Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.835 Çözümler 13 Yer İstanbul 11 Haziran 2022 #15 alicsndemir dedi: Hocam değişiklik yaptığınız dosyayı paylaşabilir misiniz? İçeriğini incelemek isterim. Genişletmek için tıkla... Linki yok fakat düzenle yaparak baktım. Search ile alakalı bir şey yok. alicsndemir dedi: Hocam değişiklik yaptığınız dosyayı paylaşabilir misiniz? İçeriğini incelemek isterim. Genişletmek için tıkla... Uygulamaları başka nereden açabilirim? Son düzenleme: 11 Haziran 2022
alicsndemir dedi: Hocam değişiklik yaptığınız dosyayı paylaşabilir misiniz? İçeriğini incelemek isterim. Genişletmek için tıkla... Linki yok fakat düzenle yaparak baktım. Search ile alakalı bir şey yok. alicsndemir dedi: Hocam değişiklik yaptığınız dosyayı paylaşabilir misiniz? İçeriğini incelemek isterim. Genişletmek için tıkla... Uygulamaları başka nereden açabilirim?