Aramalarda çıkan virüslü siteler ve sistemde yavaşlık

chevalier

Hectopat
Son 2 aydır bilgisayarımda bir yavaşlık söz konusu. Edge ile arama yaptığımda hemen hemen her aramada alakasız saçma sapan siteler geliyor. Tıkladığınızda sadece yükleme ekranında kalıyor. Aynı aramayı telefonda yaptığımda bu siteler orijnal hali çıkmakta. Tarayıcıyı kaldırıp 2 farklı tarayıcı denedim lakin hepsinde aynı sorun var. Adw ile tarattım 5 sorun buldu çözdü aynı. Microsoft virüs tarayıcısına soktum tehdit bulamadı. Nasıl çözeceğim? Şu an formatla uğraşamıyorum bilgisayar bana lazım verileri yedekleme şansım şu anlık yok.

2022-01-12.png

Virüs taraması falan filan şu an boş iş her önüne gelen onunla bununla tarat diyecek zaten ben baştan uyarayım. En güzeli en temizi format atıp bilgisayarına virüs programı kurup yeniden kullanmaya devam etmek olur.

Son 2 aydır bilgisayarımda bir yavaşlık söz konusu. Edge ile arama yaptığımda hemen hemen her aramada alakasız saçma sapan siteler geliyor. Tıkladığınızda sadece yükleme ekranında kalıyor. Aynı aramayı telefonda yaptığımda bu siteler orijnal hali çıkmakta. Tarayıcıyı kaldırıp 2 farklı tarayıcı denedim lakin hepsinde aynı sorun var. Adw ile tarattım 5 sorun buldu çözdü aynı. Microsoft virüs tarayıcısına soktum tehdit bulamadı. Nasıl çözeceğim? Şu an formatla uğraşamıyorum bilgisayar bana lazım verileri yedekleme şansım şu anlık yok.

Eki Görüntüle 1268255
Wise Care 365 deneyebilirsiniz.

Artı -2 Eksi
Bence formatlayıp iyi bir antivirüs programı kurun bilgisayara kafanız rahat etsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı