Aramızda oyun oynamayı sevmeyen var mı?

Hemen PC'yi kapatıp ders çalışıyorsun dostum. Sonra okuyup güzel para kazanıp kendine yeni bir PC alıyorsun. Ayrı eve çıkıp hayatının tadını çıkarıyorsun. Yatırım tavsiyesidir, müthiş bişeydir.
Akademik Destek bayağı iş görüyor. Yani bilgisayarı kapatmıyorum ama kendime hakim oluyorum :D Yoksa oyun demek ben demek, ben demek oyun demek :D
 
Witcher, GTA gibi oyunlari sevmiyorum. Bazen bir oyuna baslayip kafamda "Simdi soyle yaparim, sonra boyle yaparim, o zamana kadar 2 saat gecer bosa ugrasmayayim" diyerek kapattigim cok oluyor : )

Factorio, Cities Skylines ya da Stronghold gibi oyundaki amacini ve nasil ilerleyecegini kendin belirledigin oyunlar cok daha hosuma gidiyor. Ya da WoW gibi lore ve karakter dizayninin cok iyi yazilmis olmasi gerekiyor, yoksa cabuk bayiyorum. Heroes3 ya da Mount & Blade gibi her oynadiginda farkli senaryolarla karsilastigin ( ayni harita dahi olsa ) oyunlar cok hosuma gidiyor, bu defa da soyle yapip kazanmaya calisayim diyerek oynuyorum.
 
Kötü pc ile oyun oynanmaz gözün bozulur. İnternete gir Youtubetan oyun vidyosu izle. Yada annen baban pc alsın yeni. Oyundan zevk almayan varmıdır dünyada? Ama bazı oyunlar dandik oluyor zor tahammül ediyorsun.
 
Eskiden Core 2 duo Ati 2600 Pro'lu kasada oyun oynarken bu soruya cevabım "Seviyorum" idi.

Ne zaman gaming laptopu çektik altımıza aldık tüm oyunlara ultraya. "Sevemiyorum" oldu o cevap.
 
Oynamak için oyun oynamam. Kült, kaliteli olması gerekiyor. GTA serisi, The Witcher 3, Crysis serisi vb. kalburüstü oyunları oynadım, oynarım. Online olarak ise yıllardır Knight Online oynuyorum, zaten diğer oyunlara pek vakit kalmıyor.
 
Çünkü her şey çok yapay gelmeye başladı. Ekranda sadece küçük küçük bir sürü ışık var ve bana oyunu yansıtıyor... Diye düşünüp soğudum. Aynı zamanda gerçeği varken oyun oynamak da beni üzüyor. Ama soğumak istemiyorum da birkaç ay önce can atıyordum. Bakış açımı değişmesini isterdim ama maalesef her konuda sorunlarım var. Spsikolojim bozuk da.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı