Aranmayan kişi arama geçmişinde görünüyor

Aga tamamda bak neden ozellikle eski sevgilini aramis senin tel. Ben bunda bir cacik arardim, bize soyleme tabii ama eski sevgilinle ne sekilde ayrildigini bir gozden gecir, veya gizli dusmanlarin falan mı var bir bak, ne olur ne olmaz, telefonunu en son kime vermistin ya da en son hangi uygulamayi indirdin hangi sitelere girdin, direk rastgele aramista diyemem cunku eski sevgili yani ne alaka ki bu, bir de sevgilisi falan varsa hiç sormamak mantikli olani zaten, ayrica kizlardan korkulur, ileride kiz sana" sen beni aradin " dedittirmek icin bile hacker kiralayip senin telefona sızmıs olabilir, ne sekilde ayrildigini gozden gecir aga.

Yok aga hiç aramamak mantikli zaten ama neden ozellikle eski sevgili aranmistirki, bir de eski sevgili eski sevgilisi ariyor ve karsi taraftan ses gelmemesine ragmen 1 dakikadan fazla acik kalıyor telefon, dedigin gibi sen konusmamissin demek ki karsi tarafa hafif ugultu sesi falan gitmistir, ugultu sesini 1 dakikadan fazla dinlemis yani eski sevgilin. Su overthink e bak aga ya 😃😃

Hocam arama saatinin anlamina da bak istersen, 13.14'te aramis, 13.13 saatinin veya 13.14 saatinin anlamina baktigimizda "konusmaya cekinen birinin oldugunu gosteriyor" diyor saatin anlaminda, ben tabii ki de inanmam boyle seylere ama kizlardan bildigim kadari ile yaparlar hocamm,

Ya aga hacker falan zor iş çünkü daha bu kız 9.sınıf. Ayrıca ben o saatte telefonu bile açmadım ne bir bildirim ne de başka bir şey vardı zaten kahvaltıda o saatten kalktım CS oynamaya oturdum imkansız ben kendim bizzat aramış olsaydım bilirdim ne olduğunu. Dediğim gibi bir arkadaşıma da vermedim telefonu zaten yanımdan ayırmayan biriyim. Ek olarak chat GPT falan konuştum efekt uygulaması kullanıyordum.

Hocam bazen telefon sapıtıyor eski konuşmaları yeniye alıyor. Daha geçen gün aynısını yaşadım arkadaşımla konuşmadığıma eminim. Hatta aradım sordum onda o kayıt gözükmüyormuş bile.
Bende öyle düşünüyorum inşallah öyledir.

Son düzenleme:
Ya aga hacker falan zor iş çünkü daha bu kız 9.sınıf. Ayrıca ben o saatte telefonu bile açmadım ne bir bildirim ne de başka bir şey vardı zaten kahvaltıda o saatten kalktım CS oynamaya oturdum imkansız ben kendim bizzat aramış olsaydım bilirdim ne olduğunu. Dediğim gibi bir arkadaşıma da vermedim telefonu zaten yanımdan ayırmayan biriyim. Ek olarak chat GPT falan konuştum efekt uygulaması kullanıyordum.

Bende öyle düşünüyorum inşallah öyledir.
Anlattigim veya dusundugum gibi bir olay disinda telefondaki yazilimsal hatalar ise iyi zaman. Onun disinda ise iyi bir durum degil, cok umursama hocam hatta unut gitsin.

Anlattigim veya dusundugum gibi bir olay disinda telefondaki yazilimsal hatalar ise iyi zaman. Onun disinda ise iyi bir durum degil, cok umursama hocam hatta unut gitsin.

Çok takmamak lazım da işte insan şüphe ediyor bir türlü, neyse inşallah yazılımsal basit bir hatadır zaten telefon kasıyor donuyor Instagram'da Reels'leri bile zor oynatıyor en kısa zamanda telefon önerisi konusu da açarım 😂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı