SessizBeyit
Hectopat
Daha fazla
Selamünaleyküm. Arkadaşlar kendi başıma flash kart tekniği ile öğrendiğim Arapçamın çok yavaş olduğunu fark ettim. Hem internetteki çoğu kelime listesi ve gramer videosu yetersiz veya kelimeleri yanlış(Arap arkadaşlarıma soruyorum bazen). Bende araştırmalarım sonucu arapça kampüsün pratik Arapça eğitimini gördüm. Sizce güvenilir midir, doğru mudur, ödeme kendi web siteleri üzerinden yapılacağı için çok net emin olamadım. Bir de üyelik 1 yılmış. 550 TL karşılığında 1 yıllık erişim alabiliyormuşuz. Örnek videolarını izledim. Gerçekten kelimeleri güzel ezberletiyor. Dedikleri gibi her kelimenin çağrışımını bulmuşlar mıdır, kelime havuzları ne kadar geniştir, gramer videoları nasıldır bilemiyorum. alan var mı ya da bilen? Yardımcı olursanız sevinirim. Kurallara uygun değilse kusura bakmayın ama aşağıya bahsettiğim ürün ve ilgili video linkini koyacağım. İnceleyebilirsiniz. Güvenilir mi, değil mi? İşe yarar mı, para ve zaman kaybı mı?
İlgili video:
İlgili ürün: ETEKELLEMÜL ARABİYYE (ARAPÇA KONUŞUYORUM)
Diğer ürünler(işime yararsa diğerlerini de alacağım ileriki zamanlarda. Hem sizde inceleyip daha iyi yardımcı olursunuz diğer ürünlerle.): Arapça Kampüs - Arapça Konuşturan Setler
Çağırışım metodu kullanılan bir eğitim videosu(bence iyi bir olay):
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Vesselam.
İlgili video:
İlgili ürün: ETEKELLEMÜL ARABİYYE (ARAPÇA KONUŞUYORUM)
Diğer ürünler(işime yararsa diğerlerini de alacağım ileriki zamanlarda. Hem sizde inceleyip daha iyi yardımcı olursunuz diğer ürünlerle.): Arapça Kampüs - Arapça Konuşturan Setler
Çağırışım metodu kullanılan bir eğitim videosu(bence iyi bir olay):
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Vesselam.