Mehmet Eren Sarmusak Hectopat Katılım 11 Şubat 2019 Mesajlar 150 9 Ağustos 2022 #1 İş için C1 Arapça seviyesi lazım. İngilizceyi sadece arkadaşlarımdan ve filmlerden hallettim. Arapçayı nasıl ileri seviyede öğrenebilirim? İstanbul Fatih için bildiğiniz Arapça kursu var mıdır?
İş için C1 Arapça seviyesi lazım. İngilizceyi sadece arkadaşlarımdan ve filmlerden hallettim. Arapçayı nasıl ileri seviyede öğrenebilirim? İstanbul Fatih için bildiğiniz Arapça kursu var mıdır?
RONUT Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 224 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #2 YouTube'dan bir temel oturtup ondan sonra konuşma alıştırması yapabilirsin bunun için Türkiye'de çok fırsat var
YouTube'dan bir temel oturtup ondan sonra konuşma alıştırması yapabilirsin bunun için Türkiye'de çok fırsat var
S snoxyyy Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 1.081 Çözümler 7 9 Ağustos 2022 #3 Hocam en iyi öğrenme bilen birisiyle konuşma pratiği yapmaktır. Düzgün bir Arap arkadaşın varsa ondan rica edip yardım alabilirsin.
Hocam en iyi öğrenme bilen birisiyle konuşma pratiği yapmaktır. Düzgün bir Arap arkadaşın varsa ondan rica edip yardım alabilirsin.