Arapların "görmemiş" gibi metroyu çekmesi

Bizim parkta gondol adında bir alet var, hepiniz biliyorsunuzdur. Onun içinde ayakta durma yarışması yapıyorlar. Birisi bir gün düşecek, alet sahibinin başına kalacak.

Kadın hep çeken erkek görmedim. Boş metroyu da çekiyorlar, doluyu da. Sanmıyorum. Arap oldukları çok belli giyimlerinden.
Onu net anlayamayız. Mesela ben de telefon kullanırken kadınlara doğrultabiliyorum bazen. Metrolar dolu olduğundan birine tutmak zorundayız. Yine de kadınları çekenler az çok belli ediyor kendini.

Onu net anlayamayız. Mesela ben de telefon kullanırken kadınlara doğrultabiliyorum bazen. Metrolar dolu olduğundan birine tutmak zorundayız. Yine de kadınları çekenler az çok belli ediyor kendini.
Hep kadın, boş metroyu çekiyor. Metro gelene kadar dakikalarca boş duvarı çekiyor. Metronun içindeki kadınla alakaları yok doğrudan. Uzun süredir karşılaşıyorum.

Hep kadın, boş metroyu çekiyor. Metro gelene kadar dakikalarca boş duvarı çekiyor. Metronun içindeki kadınla alakaları yok doğrudan. Uzun süredir karşılaşıyorum.
Beklerim böyle şeyleri araplardan. Geçen gün biriyle görüntülü konuşuyorlardı. Konuştukları adam araba kullanıyor ve telefonu aşağıda tutarken yapıyor bu olayı. Arabayı kullanan adam da sürekli ekrana bakıyordu. 😃

Okula gidip gelirken çok rast geliyorum. İstanbul'da toplu taşımada turistlerin metro/tramvay/marmaray gelirken ve giderken sürekli video kaydı aldıklarını gördüm. Sanki hiç toplu taşıma görmemiş gibi aracı çekiyorlar, kadraja ben de giriyorsam çok sinir bozucu oluyor. Uzaktan geliyorsun/gidiyorsun ve kavga edecek vaktin olmuyor. Siz ne düşünüyorsunuz, beni çok rahatsız ediyor.

Yazın aynı durumu karadeniz'deyken yaşamıştım. Afgan birisi beni çekti. Çok rahatsız oldum. Aileme de anlattım. Erkek değilim üstelik.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı