Aras Kargo geri gönderilen kargonun para iadesi yapılmadı

Tunahan Mert07

Decapat
Katılım
24 Eylül 2021
Mesajlar
376
Çözümler
1
Yer
Antalya/Alanya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar yaklaşık 2 ay önce bir sipariş vermiştim Amazon üzerinden kargom gelmedi bende kendim almaya gittim fakat iade olduklarını söylediler. Sinirimi içime atarak bir şey demedim ve paramın iade olmasını bekledim fakat artık 2 ay oldu. Bunlar benim paramı iade edecekler mi? Bir de teslim edilmiş gözüküyor teslim alan kişi ben değilim bugün aradım fakat mesai saati dışı dedi. Paramı geri alabilecek miyim?

kargo1.PNG

kargo2.PNG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
göndericiye iade edilmiştir diyor. Paranı uzun süre alamazsan iade almak istiyorsan şikayet var. Tüketici haklarına yazıp ek olarak telefonla darlayıp yasal yollara başvuracağını söyle. İade yapmazlarsa dediğim yerlere yaz bakalım nasıl tutuşuyorlar iadeyi hemen yapıyorlar
 
Amazon ile iletişime geçin yardımcı olacaklardır.

Amazon ile iletişime geçiniz. Göndericiye teslim edilmiş.

Amazon'a yaz, ilgilenirler.

Arkadaşlar maalesef Amazon hesabımı kaybettim. E-posta adresim başka birisinin elindeydi ve Amazon hesabım hacklenen e-posta adresinde kayıtlıydı. Mecbur olarak kapattım hesabı ve şanslıydım herif benden habersiz hediye kartı almış fakat kartın içinde para yoktu.Bunu yazıyorum ki neden kapattığımı anlayın.
Arkadaşlar maalesef Amazon hesabımı kaybettim. E-posta adresim başka birisinin elindeydi ve Amazon hesabım hacklenen e-posta adresinde kayıtlıydı. Mecbur olarak kapattım hesabı ve şanslıydım herif benden habersiz hediye kartı almış fakat kartın içinde para yoktu. Bunu yazıyorum ki neden kapattığımı anlayın.

Yine de hesabıma giriş yapabildim şu an iletişime geçeceğim.
Teşekkürler arkadaşlar Amazon ile iletişime geçtim ve iade talebi oluşturup 2-3 iş günü içerisinde paramın hesabıma yatacağını söylediler.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı