Aras Kargo kargo dağıtıma çıkmıyor ve yolda durumu

Yeniçocuk

Kilopat
Katılım
30 Kasım 2018
Mesajlar
5.549
Makaleler
2
Çözümler
13
Merhabalar 10 mayıs günü yola çıkan ürünüm Aras Kargo ile geliyor. Dün ve bu sabah müşteri hizmetlerini aradım. Sistem bakımı yüzüne bakmadıklarını söyledi. Sabah Şikayetvar üzerinden şikayette oluşturdum. Sürekli bakıyorum yolda kargo başka ne yapabilirim? Sağ salim gelme ihtimali var mı kargonun?
 
Benimde Yurtiçi Kargo'dan kargom hala da gelmedi. Dün teslim birimine ulaşmış ancak dağıtıma akşam üzeri saat 16:50'de çıktı ama hala da elime gelmedi. Sitesinden baktığımda ise "Teslim Edilemedi" yazıyor. Ya getirmek istemiyorlar tam kapanmadan dolayı ya da yoğunluk olabilir. Emin değilim.
 
Benim de yurt içi Kargo'dan kargom hala da gelmedi. Dün teslim birimine ulaşmış ancak dağıtıma akşam üzeri saat 16:50'de çıktı ama hala da elime gelmedi. Sitesinden baktığımda ise "teslim edilemedi" yazıyor. Ya getirmek istemiyorlar tam kapanmadan dolayı ya da yoğunluk olabilir. Emin değilim.

Sokağa çıkma yasağı varken sokağa çıkamam ki.
 
Şu sıra bayram öncesi alışverişleri arttı, yoğunluk da haliyle fazla. Belki bir gün geç gelir ama sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Kapanmada normal çalışmaya devam ediyordu Aras kargo en son, bizim burada gece 1 e kadar dağıtıma çıktıklarını biliyorum. Sağlam gelsin de bir gün geç olsun. Ayrıca zarar görebilecek bir ürünse temennim güzel paketlenmiş olması yönünde.

Not: Şubeye yakın olduğum için(2 dk mesafe) dağıtıma çıkarmayın benim kargoları diyorum, gidip sabah kendim alıyorum.
 
Şu sıra bayram öncesi alışverişleri arttı, yoğunluk da haliyle fazla. Belki bir gün geç gelir ama sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Kapanmada normal çalışmaya devam ediyordu Aras Kargo en son, bizim burada gece 1'e kadar dağıtıma çıktıklarını biliyorum. Sağlam gelsin de bir gün geç olsun. Ayrıca zarar görebilecek bir ürünse temennim güzel paketlenmiş olması yönünde.

Not: Şubeye yakın olduğum için(2 dk mesafe) dağıtıma çıkarmayın benim kargoları diyorum, gidip sabah kendim alıyorum.

Ürün dediğim kitap hep kargo sorunlarını arasla yaşıyorum başka kargoyla değil. Çok uzakta şube gidip almam mümkün değil.
 
Anladım hocam, bölgeden bölgeye de değişiyor. Misal ben Yozgat'tan İstanbul'a kargo gönderdiğimde MNG bir günde teslim ediyor, tersi olduğunda üç gün bekliyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı