Aras Kargo kargomu getirmiyor

Makaleler
5
Daha fazla  
Merhabalar 2 hafta önce ikinci el olarak birisinden RAM aldım.
RAM Aras Kargo ile gelecekti ama 2 hafta geçti bir türlü gelmedi.
Kargo takibine baktım bir de ne göreyim 4 kez adres yetersiz deyip dağıtıma çıkarmamışlar kargoyu.
Bana 2 hafta boyunca neredeyse bütün kargo şirketlerinden kargolarım geldi, hatta daha önce Aras Kargo ile de gelmişti ama bu sefer gelmedi.
Ben bu sorunu nasıl çözebilirim?
Merkeze uzak bir ilçede yaşıyorum bu yüzden Aras Kargo haftada 1 veya 2 kez geliyor buraya ama ben merkeze yakın zamanda gidemem.
Bu kargoyu bana getirmelerini nasıl sağlarım?
Bir de ne kadar kalırsa bu kargoyu geri gönderiler?

Ben Isparta'da yaşıyorum, maalesef yardım edeceğini düşünmüyorum.

Otostop çekerim diyeceğim de pandemi var. Neyse şimdi ara Aras Kargo'yu lanet bir mozart müziği var iğrenç kalitede çalıyor autotune ile o müziği dinleyerek yardım iste. Saat 2'den önce ara. Yoksa açmıyor beyefendiler.

Evet bilgilendirme için yazıyorum, maalesef kargo geri gönderilmiş satıcı ile tekrar iletişim kurmaya çalışıyorum umarım bu durum çözülebilir, size önerim kargolarınızı Aras Kargo dışında bir kargo firması ile göndermeye çalışın.

Evet bilgilendirme için yazıyorum, maalesef kargo geri gönderilmiş satıcı ile tekrar iletişim kurmaya çalışıyorum umarım bu durum çözülebilir, size önerim kargolarınızı Aras Kargo dışında bir kargo firması ile göndermeye çalışın.
Hocam bende de oldu iade talebi oluşturdum ertesi gün geldi.

Merhabalar 2 hafta önce ikinci el olarak birisinden RAM aldım.
RAM Aras Kargo ile gelecekti ama 2 hafta geçti bir türlü gelmedi.
Kargo takibine baktım bir de ne göreyim 4 kez adres yetersiz deyip dağıtıma çıkarmamışlar kargoyu.
Bana 2 hafta boyunca neredeyse bütün kargo şirketlerinden kargolarım geldi, hatta daha önce Aras Kargo ile de gelmişti ama bu sefer gelmedi.
Ben bu sorunu nasıl çözebilirim?
Merkeze uzak bir ilçede yaşıyorum bu yüzden Aras Kargo haftada 1 veya 2 kez geliyor buraya ama ben merkeze yakın zamanda gidemem.
Bu kargoyu bana getirmelerini nasıl sağlarım?
Bir de ne kadar kalırsa bu kargoyu geri gönderiler?

Öncelikle adres yetersizse ürünü şubeden alman gerekir ve yakınını göndersen bile verirler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı